Milyen kutya a kedvenced?:)🐶🐩🐕
Van kedvenc fajta kutyusod? Melyik az? Ha akarod, leírhatod hogy miért éppen arra esett a választásod:)
Az alábbiak közül melyiket szereted jobban?
Nem szeretem a kutyákat.
Ha lepontozol akkor egy buta ember vagy aki nem képes elviselni hogy nem mindenki ugyan azt szereti.
15#
Aztaaaa hogyan mentette meg az életedet?
Alapvetően az összeset szeretem,mindegyiknek vannak szeretnivaló sajátosságai.
Shih Tzu-t tartok,nagyon szeretem.Első sorban kis testű,aránylag kevés mozgás igényű kutyát kerestem,mert kert hiányában nem tudok annyit és úgy mozogni vele ahogyan azt egy nagyobb testű igényelné,ez a fajta pedig megelégszik a sétával és időnként a futtatóval,parkokkal.Irodai munkát végzem a fajta nyugalmának és kedvességének köszönhetően ezt vele együtt is megtehetem,az asztalon pihen egy fekhelyben ameddig én dolgozom,néha nassolunk (persze ő kutya rágcsát),2-3 óránként megmozgatjuk magunkat egy 10-15 perc erejére. :D
Ettől függetlenül emellett a fajta mellett a Staffordshire terrier a kedvencem.Jópofák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!