Sajtoslány kérdése:
Mi a kedvenc kutyafajtátok az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 20:34
A kérdező szavazást indított:
Golden retriever
Husky
Németjuhász
Tacskó
Vizsla
Border collie
Beagle
Argentin dog
77 szavazat
2/11 WidowmakerButt válasza:
Mármint mi alapján? Kinézet? Viselkedés? Személyiség? Az összeset együtt véve, azt mondanám, hogy németjuhász, úgy hogy husky gazda vagyok. Kész szenvedés bármit is megtanítani neki, mert iszonyatosan makacs
4/11 anonim válasza:
Szeintem a vizsla válaszd nem makacs és könyen tanul vagy a német juhászt. De szerintem olyat ne válasz ami nem véd meg ha baj van pl:tacsko golden retriver.
5/11 anonim válasza:
A felsorolt kutyak kozul a husky es az argentin dog er valamit, de mivel a husky nem szereti a mi eghajlatunkat, ezert az argentin dog maradt.
6/11 anonim válasza:
Husky val tényleg nehezebb az élet,de én akkor is imádom őket
7/11 anonim válasza:
Melyik vizsla? Elég sok féle van, és egy német vagy olasz vizslát egy lapon sem lehet említeni egy magyarral.
Egyébként ezek közül, mint mindenes munka és sportkutya, border collie.
8/11 WidowmakerButt válasza:
Husky egyáltalán nem jó házőrző amúgy, még ha be is törne valaki a házba, inkább csak eljátszana vele minthogy megtámadná
9/11 WidowmakerButt válasza:
Sőt, rendes kiképzés nélkül a legtöbb kutya nem is tudná, hogy mit csináljon ha idegen van a házban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!