Milyen kutyával lehet jól csajozni? Panellakásról lenne szó
Elefantot vegyel. Az sokkal romantikusabn,amikor visz a hatan. Mindenkepp feltuno es lehengerlo.
De csajozasra az is jo,ha a szomszedok kutyajat viszed setalni. Meg orulnek is neki es lehet,h fizetnek is erte.
Én a lovakért is nagyon oda vagyok de ha igazan le akarnak venni a labamrol egy sarki rokaval tudnak de nem olyannal ami a sarkon gyomorrontasbol szarmazoval. 😃
Hanem a sarkörön élő róka aminek fehér a színe és évszakváltáskor szürke.
De hidd el az állatok érdekesebbek lennének számomra és igyekeznek kimenekiteni tőled őket mert egyből észrevenném hogy cukros állatkának nézed őket amikkel az ágyadba próbálnád édesgetni a nőt. Amig nem változtatsz a gondolkodasodon meg kell elégedned Marok Marcsival kettő is van és ők legalább igazán hozzád tartoznak.
Én imádom a kutyákat, de ne kutyával akarj csajozni. Tanulj meg kutyanélkül. Szemezz a kiszemelteddel, hívd meg egy kávéra, teára és érdeklődj iránta. Beszélgess és legyél kedves, figyelmes.
Szegény kutyát meg hagyd ki belőle légyszi.
Ha azt nem tudod elérni, hogy valaki ne a kutyádért, hanem önmagadért szeressen, akkor nem élő állatot kell magad mellé fogadni, az nem lesz megoldás hosszú távra!
(rendes csaj esetében még rövid távra sem)
Az egyéjszakás meg a pénzedért megy, nem a kutyádért. Honnan jött ez az ötleted egyáltalán? Képzeld, eljönne álmaid csaja...és amint észrevenné, hogy aranyhalak helyett ebet tartasz, sarkon fordulna és otthagyna? Másnap rohannál aranyhalat venni?
Nagyon nagy a fejedben az ínség, a sötétség, ha valakit a kutyáddal veszel le a lábáról, nem a magad értékeivel, érdemeivel.
Vegyél néhány plüsskutyát, hogy az aktuális ribi válogathasson. Az már azért is praktikus így tenned, mert mi van, ha allergiás a kutyaszőrre? Ráparancsolsz, hogy menjen le kutyába ? Neked zsebzsötem való, guminővel, nem élő kutya, vagy élő nő!
Csajozáshoz minek kell kutya??? Vagy esetleg "vele" akarod...?
Remélem, nagyon hamar levadásznak az állatvédők!
Tudod, ők nem olyan elnézőek, mint az "igazságszolgáltatás"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!