Milyen kutyával lehet jól csajozni? Panellakásról lenne szó
Figyelt kérdés
Nem konkrétan, hanem csak úgy általában2020. szept. 17. 12:20
1/71 anonim válasza:
Kutyával nem lehet csajozni. Persze szoba allnak veled, elbeszelgetnek a kutyádról de ennel tobbet ne remelj. Mas kutyassal is jol elbeszelget a gazdi, de abbol is csak ritkan lesz valami.
Azert mert baratsagosan leallnak beszelgetni veled az idegenek az nem azt jelenti, hogy tarskeresesre is alkalmas a helyzet.
2/71 A kérdező kommentje:
a csajokat fel akarom vinni a hálószobámba. ehhez kellene a kutya
2020. szept. 17. 12:35
3/71 A kérdező kommentje:
de először csak flirt stb. a többit már tudom. csak, hogy a hormonokat beindítsa
2020. szept. 17. 12:35
4/71 anonim válasza:
ha miattad nem mennek fel, a kutya miatt nem fognak..
5/71 anonim válasza:
Most kutyával akarsz csajozni vagy lakással?
Hogy jön ide a panellakás?
6/71 anonim válasza:
És ha nem jön ez be akkor majd kidobod a kutyát? Ne ezért tarts állatot..
7/71 A kérdező kommentje:
nem, ha nem jön be akkor sem dobom ki. max eladom, vagy oda ajándékozom egy menhelynek. de a beszélgetést elindíthatja. csajok buknak a kutyákra
2020. szept. 17. 12:50
8/71 anonim válasza:
Én a szembe szomszédét szoktam elkérni, de van amikor csak a pórázt viszem a futtatóban, majd ha beszélgetés közben rákérdez a lány, hogy hol az eb, akkor bekamuzom, hogy most vitte el az exem, egy pár perce, mert én vigyáztam rá, amíg ő meg a pasija költöztek vidékre. >:)
9/71 anonim válasza:
8.-vagyok.
Kisbaba!!!
Szerezz egyet, kölcsönbe. Játszótér, játszóház, park, bababoltok,...hihetetlen jó vadászterület!!!
SOK-SOK magányos, elhanyagolt, MILF anyuci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!