Mi a véleményetek az Angol bullterrier-ről?
Megfelelő szocializáció esetén kiválóan kijönnek más kutyákkal.Az előző bullom fél éves korától 17 éves koráig élt velünk,soha nem kezdett verekedést,és ha megtámadták,odébb totyogott és felháborodva magyarázott a másik kutyának,hogy "én nem bántottalak,te miért támadtál meg?".
Pedig viadalosoktól vettem, "harci"vérvonalból,a családja minden tagja harcoltatva volt,Ő volt az egy szerencsés.
nekünk egy 2éves bullunk van egy macskánk labradorunk halaink hörcsögünk 4 gyerek
egy bárány 7honapos kislányom fojton rángatja ahol éri megseérzzi ,mmacskával játszik minden kutyával jól kijön
mire vagy még kiváncsi?
Jól van akkor van esélye annak,hogy más kutyával legyen együtt! Mondjuk gyerek korától? A páromnak a kedvenc jószága pedig a Jugoszláv farkasölő.Remélem vele is kijönne,majd ha lesznek....
17 éves koráig élt?!Váo,az már igazi múmia kor!:D Azt hittem 13-14 éves korukba a kutyák már meghalnak...a mi Németjuhászunk 13 éves volt.:(A télen halt meg szegénykém.:(
22:27!
Hát ez nem semmi!!:D Igazi állat kert!:D Köszönöm,tényleg!Ez volt számomra fontos nagyon,mert szeretnénk más kutyát is tartani mellette!Köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!