Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem szeret a kutyám?

Nem szeret a kutyám?

Figyelt kérdés
10 hónapos francia bulldog kislány. 100 százalékosan én foglalkozom vele, én adok neki enni, én sétáltatom, én vagyok vele, ha beteg, játszom vele. Ennek ellenére rám sem hederít. Amikor hazaérek a munkából, ram sem néz, nemhogy örüljön nekem. Bezzeg a páromat imádja, pedig ő csak játszani szokott vele, semmi más. Mikor ő hazaér, akkor a kutya majd kibújik a bőréből, annyira örül. Nekem ez nagyon rossz. Mit rontottam el???
2020. szept. 17. 08:40
1 2
 11/12 Lux morulus ***** válasza:
73%

10#

Ell lehet fogadni mint a te véleményedet, de az kitűnik belőle, hogy nem igazán foglalkoztál kutyákkal, és nem is értesz hozzá. Ami nem baj, csak igy van és kész.

2020. szept. 17. 18:13
 12/12 anonim ***** válasza:

A kutyák is az erősebb jellemű, kisugárzású embert kedvelik, hozzá húznak igazán.

Ha egy légtérben vannak, el látják, játszanak vele természetes, hogy őt fogják hamarabb elfogadni falkavezérnek.

Biztonságot és nyugalmat érez mellette, bónusz, hogy szeretgeti, el látja és játszik vele.

Nem feltétlenül tehetsz erről, a legtöbb kutya a férfiakra hallgat jobban.

Egy gazdás kutyáknál ez ugyebár más, nem igazán van más választásuk mint a kapottal megelégedni vagy ha nem elégszenek meg náluk jelentkezik a dominancia probléma.

Hiába nem hisz valaki a hierarchiában,a kutyák az embert is falka tagnak tekintik.

2020. szept. 18. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!