Beteg lett a kutyám nem jön ki az orvos mit tegyek 100km ről?
Figyelt kérdés
tünetek: habzik az orra, fel van puffadva ,hason fekszik néha nyüszit nagyon félek hogy mi lesz vele ha van otletetek kérlek segitsetek 😢😔2020. szept. 16. 17:17
1/11 anonim válasza:
Vidd be egy rendelőbe, ez valószínűleg valamilyen mérgezés lehet, ha nem viszed elpusztul.
2/11 anonim válasza:
Tudom, hogy nehéz eljutni, de ha nincs közelebb orvos, akkor oda kell menni. Te nem tudod meggyógyítani.
3/11 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok hazamenni és a szüleim idősek nem tudják elvinni 3allatorvost hívtak de nem jön ki együk sem 😢😭😢😟 nem tudom mit tegyek ilyen messziről félek hogy ha most elindulok haza kirugnak a munkahelyemrol 😢😢😔
2020. szept. 16. 17:21
4/11 anonim válasza:
Ismerőst, vagy barátot nem tudsz megkérni, hogy vigye el dokihoz?
5/11 A kérdező kommentje:
sajnos nem 😔 de át gondolom még lehet hogy hazamegyek mert így nem bírom ki 😢
2020. szept. 16. 17:27
6/11 A kérdező kommentje:
annyit mondott az egyik doki hogy szerinte belcsavarodas nem éli túl 😭 és ha reggel még él akkor kijön megnézi 😔
2020. szept. 16. 17:30
7/11 anonim válasza:
Szüleid üljenek taxiba és vigyék el úgy (én is vittem már taxival másik megyébe kórházba) és fizesd ki nekik a taxi árát. Sok lesz, de még mindig nem olyan sok mintha elveszítenéd az állásod. És abszolút megéri ha meg tudják menteni. Látom hogy szereted és fontos neked.
9/11 A kérdező kommentje:
már mindegy. elment... 😢😔
2020. szept. 16. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!