Milyen dizájner kutyát ajánlanátok falura?
A kutya nem kerti dísz, foglalkozni kell vele, a designer fajták meg főleg nem arra lettek kitalálva, hogy kicsapják őket, eleve olyan kutyákat szoktak így összemixelni, akiknek fontos a gazdi közelsége.
A labradoodle designer fajtaként ismert, de őt pl. hypoallergén vakvezetőkutyának szánták eredetileg, egy vakvezetőnek meg nagyon is fontos, hogy a gazdi közelében legyen.
Városból költöztem le, de nem vagyok paraszt!
Panelben volt kutyám több is! yorki, stb. Vittem mindig kutyakozmetikába is, stb.
Fogd már fel hogy dizájner kutyát nem lehet kertbe kirakni.
Egy nagy bundás kutyát lehet maximum kint tartani, bélelt óllal és megfelelő mozgást biztosítva neki.
Inkább azt írd le hogy mennyit sétáltnál, foglalkoznál vele úgy talán lehet a kérdésre szépen válaszolni.
Tibeti masztiff. Nagytestu ,sokat eszik,nagy bundaja van. Hogy ne unatkozzon,vegyel minimum 4-5 darabot. Abbol mindenki latja,hogy gazdag vagy.
Vagy lehetne nyajterelo kutyakat,amihez birka nyajat is vegyel ,h lekossek .
Aztan lehet dolgozni,h legyen love etetni oket ....😂😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!