A yorkim nagyon "hosztis", még az újszülött kiskutyákat sem viseli el, mintha félne tőlük (remeg, elbújuk stb. ). Mit tehetnék?
Nem volt elkényeztetve, van 2 kutyabarátja, cica több is, de egyszerűen nem hajlandó "ismerkedni", nem viseli el új kutyák közeledését abszolút... :(
Mit tegyek vele?
Miért kéne neki újszülött kutyákkal barátkozni? Szerintem nem baj ha nem szereti őket.
Ha a felnőtt kutyáktól fél akkor valamit elrontottál. Két kutya nem elég szocialozációnak, szerintem vidd iskolába vagy valami könyvet keress ami segít...
Próbáltam mindenféle kutyával "összehozni", nem ment, ezért gondoltam, hogy legalább az újszülötteket elfogadja...persze kudarcot vallottam.
Ajándék volt a kutyus (álmaim kutyusa :D), de lehet elrontottam a nevelésében valamit... :(
Bárcsak morogna vagy ugatna más kutyák közelségében...de elbújik, menekül, remeg...lent tartom a földön, "lenyomom" szó szerint, de karmol, mindent megtesz, hogy ne kelljen "barátkoznia".
Kutyasuliba nem tudom vinni, legalábbis egyelőre...
"lenyomom" szó szerint, de karmol, mindent megtesz, hogy ne kelljen "barátkoznia". "
Téged kéne lenyomni méghozzá a víz alá. Szerencsétlen állat. Hagyd békén. Ha nem akarja nem kell erőltetni.
Atya Úr Isten!!
Ezen az oldalon olvastam (ha kell megkeresem), hogy az ilyen kutyusokat lent kell tartani a földön még ha karmol, remeg, nagyon hisztizik akkor is, nem szabad könyörülni rajta.
Mindennél jobban szeretem azt a kutyát, szerintetek bántanám????
"Téged kéne lenyomni a víz alá" - na te aztán nagyon kifinomult vagy!
Elviszem másik kutyushoz, de ha lerakom a földre, egyből ugrik rám, ha nem elbújik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!