Felnőtt kutyát örökbefogadók! Mennyi időbe telt, mire a sajátotoknak éreztétek a kutyátokat?
Szerintem csak a próbaidő miatt nem érzed őket a sajátodnak. Ha lepapíroznád, az első pillanattól éreznéd hogy a tieid, mert nem befolyásol semmit hogy mennyi idős az örökbefogadott kutya.
Csak amiatt van hogy még visszatáncolhatsz, még nincs eldöntve, nem végleges.
Néhány hónap volt talán, mire mindkét oldalról elmúlt az óvatosság.
Érdekes, amit a kettes mond, mi is próbaidőre vettük magunkhoz kezdetben, és tényleg lehet ebben valami. Tiszta stressz volt az a két hét nekem, ha az utcán találtuk volna, nem lett volna kérdés.
Az utcán szegődött mellém. Az elején ignoráltam, nem akartam összehaverkodni vele, gondoltam, tartozik valahova. De amikor már km-ek óta követett, "feladtam". Mire hazaértünk, világos volt, hogy örökbefogadott lettem:)
Szerintem is a próbaidő az oka amúgy.
En direkt 8 honaposat kerestem tenyesztonel. Megneztem ,stbeszeltuk az eletem a kutya igenyeit ,kifizettem 250 000 huf-ot es alairtam az adasvetelit. Azonnal a magamenak ereztem a kutyat.
En nem akartam gyerekkutyat,mert olyan szerencsetlen,gyerekes. Nincs bennem anyai oszton.
Igazából kellett pár nap hozzá.
2 éves volt 2007ben, mikor elhoztuk, 2018ban kellett elengednünk. Azóta is hiányzik.
De a lényeg, hogy nem alakult ki rögtön a kötődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!