Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akik otthon vágnak húst a...

Akik otthon vágnak húst a kutyáknak azokhoz lenne kérdésem!? (B.A.R.F.)

Figyelt kérdés

Szóval tegyük fel otthon vágásra tartotok nyulakat, kacsákat, libákat stb...a belekkel mit csináltok azt is oda adjátok vagy mi lessz vele? Holnap készülök vágni nyuszit a tacsinak viszont pazarolni nem akarok hogy elásom a gyomrát beleit...kimosva, bélsárt kiürítve adható?

Okos értelmes segítőkész válaszokat köszönöm!

#kutya #hús #kacsa #liba #BARF #Bél, gyomor
2020. szept. 12. 19:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
21%
20-as végre egy normális alak ,aki nem szívott semmit....
2020. szept. 13. 14:57
 22/27 anonim ***** válasza:
47%

Az a baj, hogy az emberek többsége itt megrekedt a "vidd sétálni" szövegnél. Ha kert van tényleg kell a séta. Nem egészséges 18 kutyát tartani, de nem lehetetlen normális keretek között.

Azok a kutyák akik nagy területen vannak (akár hektárokon) nem igényelnek sétát. Hova viszed magad körül, mikor az ilyen helyen mindenhol termőföldek, gyümölcsösök és el kerített földek vannak?

Ha egy kis kertben tart 18 kutyát valóban kell nagy séta, de óriási földeken, sok állattal (most mondta, hogy magának vágja őket 18 kutyának kell a sok állat eleve) van mit csinálniuk, le lehet őket mozgatni és lehet nekik feladatokat adni.

Nem kell mindenre sablon választ adni.

2020. szept. 13. 16:52
 23/27 anonim ***** válasza:
32%

Egyébként a barf menü egy kis százaléka belsőség, lehet nekik adni.

Csak tisztítvs természetesen :D

2020. szept. 13. 16:57
 24/27 anonim ***** válasza:
69%
Tarts egy-két vietnámi csüngőhasút romeltakarítónak. Külön költséget nem jelent, mert minden giz-gazon elvan. Nálam mindig azok kapták a belet.
2020. szept. 13. 17:11
 25/27 anonim ***** válasza:
43%

szemeket is kapnak, agyakat is esznek

végbél az ő kedvencük

rajta össze is vesznek

2020. szept. 14. 07:12
 26/27 A kérdező kommentje:

Először is nem pártolok senkit sem. De Miért kéne sétálni vinni a kutyákat ha egy óriási hely áll rendelkezésükre ahol kedvükre futkározhatnak játszhatnak egymással? (gondolom). A másik, attól hogy még te nem bírsz el 18 kutyával honnan veszed hogy más sem képes ilyesmire? Én személy szerint simán elbírnák annyi kutyával...De nem nagyon akarok az ilyesmibe dolgokba bele folyni még ha az én kérdésem alatt történik is.

Amúgy van egy másik kutyám is a tacsin kívül és ő egyáltalán nem szeret sétálni egyszerüen le blokkol nem tudja mi történik de tud pórázon menni.

Ha a kutyának mozgás kell akkor mozog játszik futkározik nem kell kert mellé még utcai séta is, az én kutyáim ilyenek unatkoznak akkor játszanak egymással feltalálják magukat...

2020. szept. 15. 20:38
 27/27 A kérdező kommentje:

Többieknek utólag is köszönöm a válaszukat!

Megtisztítottam és fürj husi darálékkal és egyéb zöldségekkel megtöltöttem aztán kókuszolajban kisütöttem, nagyon nagyon ízlett nekik!

2020. szept. 15. 20:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!