Milyen kutyafajtát ajánlanátok macska / macskák mellé, kertes házba? Egy macskám van egyelőre, de jó lenne ha az új kutya nem üldözné el a háztól.
Nálunk Németjuhász van, és van egy cicánk is.
Egyáltalán nem bántsák egymást, mert tudja a kutyám hogy a cica idevalósi. Az idegen macskát viszont nem tűri el. Megszokták egymást, ezt úgy értem el hogy a cicát a kutyához vittem.
Hagy szaglásza meg, ha oda akar kapni a kutya, akkor rá szólók. Ezt mindennap megismétlem. Utána magára hagyom őket és az ablakból figyelem. Ha a jelenlétem nélkül nem bántsa a kutya akkor nyert ügyem van. Nálam a szoktatásuk 1 órán keresztül tart. Az attól függ, hogyan van tartva az állatok. Nálunk jól vannak tartva. A tyúkokat se bántsa se a cica, se a kutya. Teljesen megszokták egymást.
23F
"És a macskát bent kell tartani a lakásban,akkor hogyan tudná elüldözni?"
Ez a macska havonta kb. egyszer jön be a lakásba, és ez nem is fog megváltozni. :) Van saját kis macskaháza a kertben.
Neveles, szoktatas kerdese. Tobbszor volt mar kutya-macska parosom es sosem volt semmi problema.
Most is van egy fiatal (hebrencs) KAJ-om es egy oreg cicam, de az elso pillanattol birjak egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!