Home office - a kutyátok mennyire hagyta?
Remekül ment, imádta hogy a kanapén oda bújhatott mellém és én simogattam napi 8 órában :D
Márciustól Júniusig voltunk így viszont amikor visszamentem normálisan dolgozni újra kellett szoktatnom hogy egyedül legyen. Egyszer már megcsináltam szóval másodjára sem volt akadály, viszont erre szükség volt, különben végig vonyított volna, hiába is foglalkozok vele eleget. Amúgy ha nem vagyok otthon szobakennelben van, mert egy jól nevelt kutya se robot és lehetnek meglepetések.
Örülök, hogy ennyire nem okoztak gondot a kutyák :)
Olyanra is kiváncsi lennék, ahol másfél szobás tömblakásban két gyerek van távoktatásban, minimum egy szülő home officeban esetleg mindkettő, ott még egymást elviselni is elég lehet, pláne ha videokonferencia + tanóra is van, minden helységben egy családfő laptoppal/mobiltelefonnal.. .Belém villant olyan életkép, ahol ilyenkor a házi kedvenc meg azt se tudja kit nyúzzon, miért nem vele foglalkoznak ha ennyien otthon vannak... :)
9
Minek neked kutya
Uralkodj magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!