Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Home office - a kutyátok...

Home office - a kutyátok mennyire hagyta?

Figyelt kérdés
Azok, akik a vírushelyzet miatt kényszerültek home office-ba, hogyan tudtak dolgozni a házi kedvenc mellett? Hagyott békén, vagy elvárta, hogy többet foglalkozz vele, nehéz volt így dolgozni ?

2020. szept. 11. 04:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Remekül ment, imádta hogy a kanapén oda bújhatott mellém és én simogattam napi 8 órában :D

Márciustól Júniusig voltunk így viszont amikor visszamentem normálisan dolgozni újra kellett szoktatnom hogy egyedül legyen. Egyszer már megcsináltam szóval másodjára sem volt akadály, viszont erre szükség volt, különben végig vonyított volna, hiába is foglalkozok vele eleget. Amúgy ha nem vagyok otthon szobakennelben van, mert egy jól nevelt kutya se robot és lehetnek meglepetések.

2020. szept. 11. 11:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
6# Hogy érted azt, hogy engedékeny? Nehogy már attól függjön az ember otthoni tevékenysége, hogy Buksi mit "enged meg" és mit nem 😂
2020. szept. 11. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a párom maradt itthon home office-ban a kutya mellett, én a munkaköröm miatt a vírushelyzet alatt is végig bejártam. Elmondása szerint semmit sem akadályozott a kutya, a reggeli séta után nagyrészt fetrengett.
2020. szept. 12. 10:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ennyire nem okoztak gondot a kutyák :)

Olyanra is kiváncsi lennék, ahol másfél szobás tömblakásban két gyerek van távoktatásban, minimum egy szülő home officeban esetleg mindkettő, ott még egymást elviselni is elég lehet, pláne ha videokonferencia + tanóra is van, minden helységben egy családfő laptoppal/mobiltelefonnal.. .Belém villant olyan életkép, ahol ilyenkor a házi kedvenc meg azt se tudja kit nyúzzon, miért nem vele foglalkoznak ha ennyien otthon vannak... :)

2020. szept. 13. 23:18
 15/17 anonim ***** válasza:
16%

9

Minek neked kutya

Uralkodj magadon.

2020. okt. 27. 23:16
 16/17 anonim ***** válasza:
38%
Másfél szobás tömblakásba nem kell két gyerek+kutya... ez az őszinte véleményem, az már nem egészséges...
2020. okt. 28. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:
47%
Másfél szobás tömblakásba nem kell két gyerek és kutya sem.
2020. okt. 28. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!