Kevin42 kérdése:
Egy pitbull vagy Amstaff mennyire szobatiszta, és mennyire hullik a szőre?
Figyelt kérdés
Gondolkozok rajta, hogy vennék egy iylen kutyát, de félek, h nem lenne jól el a lakásba. Kissé rendmániás vagyok, és szeretem ha tisztaság van. Nővérem mondta hogy inkább egy Bolognese-t vegyünk, de Én nem szeretnék egy ilyen kis cuki kutyit... a pitbullt/Amstaff-ot is annak nevelném de mégse ugy néz ki...2010. aug. 6. 13:19
11/14 anonim válasza:
házban tartott kutyát muszály kivinni a szabadba hogy legalább a dolgát végezze. az meg meg lesz fél óra is legalább. de ezeknek a kutyáknak ennyi nem elég, hanem intenzíven kell őket mozgatni.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd még meglátom mi lesz....
2010. aug. 6. 14:06
13/14 anonim válasza:
Korábban 2 amsataffunk volt, miután elpusztultak vettünk egy 3. amstaffot. Kertes házban lakunk, de nálunk a kutyák bejöhetnek. Kifejezetten imádnak bent lenni, mindig közel a gazdához.
Az első anno lakásban nevelkedett és csak párszor pisilt be, a mostani 3 hónapos korára lett teljesen szobatiszta, úgyhogy nincs vele különösebb gond. De tényleg imádnak lakásban lenni
14/14 anonim válasza:
ja, még annyi az előzőhöz, hogy én 11 voltam mikor megkaptam az elsőt, és én jártam vele sétálni. Mondjuk szuka volt, és a szukák sokkal könnyebben kezelhetők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!