2 hetes magyar vizslák, elpusztult az anyjuk, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem hirdetős oldal. Egyébként szerintem tényleg ötleteket is lehetne neki írni, mert ez így tényleg durva lehet.
"Magyar Vizslakutyusok gazdit keresnek!! Az anyjuk elpusztult 16(!)kölyköt hagyva maga után! 2 hetesek, még cumisüvegből kell etetni őket, de a jelenlegi gazdi nem bír velük. Ha nem találnak gazdát, elaltatják őket!! A kutyákat ingyen el lehet vinni!! (és ha tudjátok
......hirdessétek!......-...köszönöm)
Érdeklődni: ...bodabarbara89@gmail.com"
2010. aug. 6. 11:58
11/11 anonim válasza:
Basszus, én is kiírtam..honnan tudnám hogy nem aktuális, korábban nem találkoztam vele. Ez az iwiw keringés átka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!