Ez milyen malamut ebben a videóban, hogy ennyire óriási lett? Sejtem, keresztezés eredménye,de a világban hol keresztezik a malamutokat, hogy ilyen óriásiak (és nagyon nem malamut "szőrűek") lesznek? Mert egyre több ilyen (nagy) malamut videót látni.
Figyelt kérdés
Nem az életkor rövidülés, sem a méretéből adódó (mert mindkettő adódik ám!) esetleges egészségügyi problémák vannak fókuszban a kérdésben, csak a hol. El nem tudom képzelni kik (mely nép) állampolgárai a célközönsége ezek keresztezéseknek, akikért megéri csinálni, fogalmam sincs kik vágyhatnak nem malamut malamutokra.
2020. szept. 8. 17:15
12/21 A kérdező kommentje:
2020. szept. 8. 20:55
13/21 anonim válasza:
Az első szerintem újfunlandi keverék, a többi elég rossz szögből látszik.
14/21 anonim válasza:
Ezek fajtatiszták. Hosszúszőrű malamutok.nem elfogadottak kiállításon, de vannak és tenyészthetőek.
15/21 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem óriási. Ez egy sima nagy termetű kutya. Ennél vannak jóval nagyobbak. Egyszerű kamerabeállítás, ráadásul egy 150centis ázsiai nő mellett van a kutya.
16/21 A kérdező kommentje:
14/15-ös, mutatom újra, szerintem az előtérben levő nem tiszta malamut:
Meglehet azért, hogy tévedek.
2020. szept. 9. 10:50
17/21 A kérdező kommentje:
Még a testfelépítése is vaskosabbnak tűnik egy hosszúszőrű (ami szőrzet vizuálisan "növelheti" méretét) malamutnál.
2020. szept. 9. 10:52
18/21 anonim válasza:
Értem én, de ez akkor is egy apró ázsiai fickó, a kutyák előrébb vannak a kamerának, ráadásul valószínűleg guggolva vagy térdelve fotózták. Ezek ha nagyobbak is, nem sokkal, mint egy normál malamut, és azért a szőr is nagy optikai tuning. Az ember mellett állva jobban lehetne látni a marmagasságát, vagy akár két lábon állva. Szerintem amúgy ez egy max. 70cm marmagasságú kutya lehet.
19/21 A kérdező kommentje:
Ha tényleg maximum 70 cm a marja, akkor az valóban malamut méret. Én azt hittem (nem az ázsiai fickót nézve, hanem az ebet) legalább 85 cm lehet.
2020. szept. 9. 13:02
20/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!