Mi volt a legnagyobb tévhit, amit kutyástól hallottál?
Ha kullancs megy a kutyába, és -miután megszívta magát- magától kiesik, akkor nem fertőz(het)i meg az állatot.
BAROMSÁG! A kullacs csak addig nem fertőz, amíg mondjuk a kutya hátán mászkál. De ha már belefúrta magát a bőrébe, akkor onnantól bármit elkaphat a kutya.
Utolsó vagyok, a legjobb részt elfelejtettem leírni.
Mindezt a patikus hölgy mondta az állatkórházban, amikor kullancsriasztó cseppeket vettem.
-"a keverék kutyák sokkal egészségesebbek mint a fajtatiszták"
-"de szép kutyus! fajtiszta ugye?" (mert milyen lenne? félig macska?)
-"a keverék kutyámat felesleges jófajta táppal etetnem, mert úgysem viszem kiállításra, és nincsenek olyan speciális igényei mint a fajtatisztáknak"
"jaj de szép spániel, csak kicsit nagy!" (mondta ezt egy kutyás az Ír szetteremre)
-(osztálytársammal sétáltatjuk a kutyákat, neki yorkie-ja van)" jaj de aranyos kutyák! Ez egy yorkie ugye? fogadjunk extra-mini méretű!"
-"A pitbullok nagyon agresszív kutyák, felesleges őket megnevelni mert nem lehet!"
-"Márpedig a kutyát verni kell, különben semmit nem fog megtanulni, mert a szép szóra úgyse hallgat!"
Hirdetésben:
"Szeretném fedeztetni, gyönyörű 3 éves skót juhász és bobtail keverék kutyámat, mert már megőrül a fiúkért!"
(no comment)
ez egy tegnapi vagy tegnapelötti hozzászólás itt, az volt a kérdés lehet-e keverék kutyának tk.ja ..
"biztos hogy sokért csinálnának de amúgy az agilytizéshez nem kell
am,úgy keverék kutyának is adnak ugyanis az én kutyám úgy tetszik a orvosának(állatorvos)hogy ő azt mondta olyan szép hogy ő feleáron meg csinálja neki most ezt nem azért mondom hogy dicsekedjek,de tényleg lehet...és nem csak azt igazolja hanem azt is hogy az egy bizonyos fajta pl. az enyémnek paplinser kutyafajtára lett volna a neve tehát kellett volna neki gyerek és annak is és igy tenyészteni egy új fajtát
ugyanis ő tacsi és bichon keveréke és ha a tesójával lett volna pároztatva akkor még pár ilyen lett volna
aztán megint...
szóval ennyi..lehet"
hát .. öszintén? köpni nyelni nem tudtam ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!