Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legpuhább kutyafajta?

Melyik a legpuhább kutyafajta?

Figyelt kérdés
Ami annyira puha mint egy párna
2020. szept. 3. 16:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

A foglalkozás azt jelenti, hogy megtanítod neki az alapvető parancsokat, aztán tanítasz neki trükköket, meg ilyesmik, hogy mentálisan is le legyen fáradva. A fizikai foglalkozás azt jelenti, hogy játszol vele, mondjuk dobálod a neki a labdát.

Ha ezt a jelenlegi kutyádnak sem adod meg, márpedig azt sem tudod, hogy miről van szó, akkor szerintem neked nem kell másik kutya. A jelenlegivel tudsz, és kell is többet foglalkozni.

2020. szept. 3. 20:39
 22/38 A kérdező kommentje:
Igen.Labdázás, az hogy menjen be a szobába, aztán, hogy menjen ki, eg hogy jöjjön ha hívom.
2020. szept. 3. 20:45
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Nálad ennyiben kimerül a foglalkozás? Mennyit labdázol vele? A kutyát kell, hogy ingerek érjék, mert unatkozik, ezek közé az ingerek közé tartozik a labdázás, de az egy idő után unalmas. Az az érdekes neki, ha új dolgokat tanulhat, új dolgokat szaglászhat stb. Legalább úgy tartod, hogy napközben kizárod, és csak este nézel rá, amikor behívod, hogy legyen valami puha az ágyadban?
2020. szept. 3. 21:20
 24/38 A kérdező kommentje:
Mostra nincs ajto leszereltek tehat ki be jarkalhat.ez is ali mostra van tobbnyire Bento alszik AZ agyon .
2020. szept. 3. 21:25
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ha fent van az ajtó, akkor nem mehet be? Mert a kutyának a falkából való kizárás a lehető legnagyobb büntetés, és mivel te vagy a falkája, így ha kizárod, és rá sem nézel, azzal ok nélkül bünteted.
2020. szept. 3. 21:29
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Masztiffal is aludhatsz egyutt. Nagyon cuki o is. O egy nagy puha medve❤️
2020. szept. 3. 22:12
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
törpe uszkár.
2020. szept. 3. 22:24
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezen elmosolyodtam.
2020. szept. 4. 02:06
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam a vita targyat, csak a kerdesre jottem valaszolni: a soft-coated wheaten terrier peldaul nagyon-nagyon puha.

Ha tenyleg csak ez alapjan akarsz kutyat, akkor a tobbiekkel ertek egyet, ne tedd.

2020. szept. 5. 09:53
 30/38 A kérdező kommentje:

:3 köszönöm! nem csak az alapján, de jogom van eldönteni ,hogy melyik tudom igazán szeretni, ezért is akarok ilyen puhát

egy kutya legyen puha.

2020. szept. 5. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!