Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Félek,hogy nem fog szeretni a...

Félek,hogy nem fog szeretni a kutyám ha rászólok,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár napja megérkezett a családba egy kiskutyus,nagyon szeretem sosem bántanám és nagyon édes és próbálok a lehető legjobb gazdi lenni.

De a szüleim sose szólnak rá mert annyira cuki stb.

Így amikor megrágja a függönyt,elviszi a papucsot én szólok neki,hogy NEM és hasonlók...

Apa csak úgy,ad neki jutalomfalatot miközben mondom,hogy ne mert ezt azért használnánk ha valamit jól csinál vagy tanítjuk valamire.

Mindig én szólok rá,én viszem el onnan ahol nem kéne lennie,de közben nagyon sokat simogatom,játszok vele etetem tanítom figyelek rá.

Örül amikor haza érek,de félek,hogy anyáékat jobban fogja szereti mert ők mindig csak nyálasak vele és sosem szólnak rá.

Mit csináljak?

2020. aug. 27. 16:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

1es miért szerinted nem úgy viselkedek mint egy gazda?

2es miért vagyok önző,nem sajátítom ki csak attól féltem,nem fog szeretni ha rászólok.

A többieknek köszönöm,sosem bántanám ettől senki ne féljen!❤️

2020. aug. 27. 22:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt írtad,hogy attól félsz,hogy téged nem fog szeretni,hanem azt,hogy a szüleidet jobban fogja szeretni,mint téged!
2020. aug. 27. 22:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!