53cm a 8 hónapos amstaffom. Nem túl nagy a korához és a fajtájához képest?
Nem, az enyém is kb 8-9 hónapos korára elérte a marmagassága maximumát, utána már csak erősödött, izmosodott.
Vedd fel és állj rá a mérlegre, majd vond ki a saját testsúlyod :)
Már most nagyobb vagy 5 centivel, mint a standard. Származási lap van vagy TK nélküli?
Persze vannak nagyobbak, de ezeket továbbtenyészteni nem szabad.
Súlyt úgy a legegyszerűbb, ha felemeled a kutyát, megméred magad vele, majd magadat, és kivonod a saját súlyod.
Érdekes, nekem is fajtatiszta amstaffom van, törzskönyves szülőktől, mégis 2,5 centivel meghaladja a standard méretet.
Ahj, borzasztó nehéz elviselni és együttélni azokkal a plusz centikkel:(
Jézusom..
Standard szerint a kan 46-48 cm. Ezt már túlnőtte, és nem is kicsit.
Magasságra már nem fog sokat nőni, most kezd majd inkább erősödni, szélesedni. Tk-s kutyáknál is előfordul, hogy túl nagy lesz sajnos, nyilván ha mindkét szülő megfelelő méretű akkor erre kevesebb az esély.
Ha csak hobbi kutya, és nincsenek vele kiállítási, tenyészcéljaid, akkor nem sokat számít a dolog. Legyen egészséges az a lényeg :)
Törzskönyves, és láttam a szüleit is (akik egyertelműen törzskönyvesek voltak) a kan
2-3 centivel nagyobb volt az elfogadottnál. De tudok mutatni képet a kutyámról és a szüleiről is, csal sajnos nem tudom jogy lehet itt képet rakni gyk-ra.
És köszönöm szépen a válaszokat! Már féltem hogy gond van az izületeivel, de ezek szerint másnál is előfordult. :)
Nekem is tk-es es joval nagyobb a standardnel. Nekem 8 honaposan volt 65 cm marmagassagu. Dijnyertesek a szulok.
Szerintem jo,h nagyobb. Nem kell ugy lehajolni,ha simized meg adod a nyakorvet. 😂😂
7. Biztos gyönyörű eb.😁
És mennyire igaz!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!