Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A japán akitáknak milyen a...

A japán akitáknak milyen a viszonya a macskákhoz?

Figyelt kérdés
Nyilván sok minden múlik a nevelésen is, de azért mindegyik fajtának van egy jelleme. Gondolkodom egy japán akitában, de jelenleg van kettő felnőtt szobacicám, nem tudom ha ilyen kutya mellett döntenék, mire kellene figyelnem.

2020. aug. 25. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha kiskorától együtt nőnek fel, nem hiszem hogy baj lesz.
2020. aug. 25. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól összeszoktatod őket nem kellene, hogy probléma legyen. Azonban jó, ha minden állatnak van egy búvóhelye, ahová elrejtőzhet a sok inger elől.

(Bocsánat 1. válaszoló, fel akartalak pontozni, csak véletlenül félre nyomtam :()

2020. aug. 25. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem baj 2-es, adtam neki zöldet helyetted. :)
2020. aug. 25. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:

1es vagyok.

2es nem baj , megesik.

3as köszönöm

2020. aug. 25. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem japán akitám és macskám is van. Az enyém macskákkal nőtt fel, aztán elköltöztünk a szüleimtől, és kb. 1 hónapja befogadtunk egy kiscicát. A kezdeti hiszti után nagyon jól összeszoktak, együtt alszanak, játszanak.

Azonban azt fontos kiemelnem, hogy egy ösztönerős vadászkutyáról van szó, ráadásul emellé még nagy és erőteljes is, úgyhogy azt fontosnak tartom, hogy felügyelet nélkül ne legyenek együtt.

2020. aug. 25. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!