Szerintetek lát a sötétben a kutyám? Vagy mi a baja?
2 hete olyan mintha nem látna a sötétben. A lépcsőházban rossz volt a villany ahol fel szoktunk menni és elég sötét volt, a kutyám megállt és nem jött fel a lépcsőn. Eddig mindig előbb fent volt a lepcsőn mint hogy én is elkezdjek lépcsőzni.
Ha világos van nem csinalja ezt.
Most este megint levittem és 3x is elsprintelt mellettem amikor hívtam mintha nem látna. Pedig mindig a lábamhoz jött ha hívtam.
8éves tacsi keverék eddig sose csinált ilyeneket.
Én is látásromlásra tippelek, ha korábban ez nem volt jellemző. Nekem egy mentett kistestű mixem van, ha jól tippelték, 3 év körüli, ő alapból bizonytalanabb a sötétben, ha esti teljesítménytúrára megyünk, bevár, ha nincs kivilágítva, csak én világítok lámpával, lehet, hogy volt rossz tapasztalata korábban és óvatosabb ezért ott, ahol sötétebb van, a látása amúgy jó, bár én látnék olyan jól szemüveg nélkül, mint ő. Ha a te kutyád eddig nem volt bizonytalan a sötétben és nem is érte semmi trauma, ami a sötéttel kapcsolatos, akkor a látása romlik.
Amúgy egy kis zseblámpa, fejlámpa hasznos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!