Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van külön kutyázós ruhátok,...

Van külön kutyázós ruhátok, lábbelitek? Ha igen, mik azok? Milyen kutyás tevékenységekhez használjátok, pl állatdokihoz is abban mentek, vagy oda "rendes" utcaruhába?

Figyelt kérdés

2020. aug. 24. 08:48
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Sétához vannak cuccaim. Decathlonos sportcipő, melegítő, tipikus sokzsebes "munkásnadrág", póló valami könnyű, egyszerű, hasitasi. Van k9-es pulcsim, de nem csak kutyasétáltatáshoz használom.
2020. aug. 24. 08:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy kutyázós farmerem és egy cipőm van, plusz telenként külön kabátot használok.

Állatorvoshoz sima utcai ruhában megyek általában.

2020. aug. 24. 08:53
 3/7 A kérdező kommentje:
És miből hány db? Mert pl nekem a kutyim az esőt imádja, mindig kint vagyunk az esőben, átázik, összesároz. Ilyenkor kiteszem megszáradni, utána a sarat kefével levakarom, de addig van egy váltó. Plusz ugye külön téli.
2020. aug. 24. 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nadrágból, cipőből, övtáskából, hátizsákból és kabátból van kutyázós. Mindegyik kicsit leharcolt, de kényelmes. Nadrágból télen a túrázóst használom, nyárra van külön sok zsebes, cipőből száraz időre van egy régi túracipőm, amit csak erre használok, esőben inkább a túrabakancsomban megyek. Állatorvoshoz változó, hogy miben megyek, de általában túrás cuccban, mert az egy fokkal rendesebb, de nem sajnálom, ha a kutya összesározza.
2020. aug. 24. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
33%
Rendes nadragkosztumben setaltatom,amiben dolgozok. Fegyelmezett orzo vedo kutya. Megtanitottam keves energiaval,hogy ram nem ugral soha. Sose leszek koszos. Ha meg futunk,akkor sportruhazat an mek
2020. aug. 24. 18:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Utolsó, ez tök jó, az enyém is szépen sétál, de amikor kimegyünk a szántóföldre, szabadon engedem és imád ásni, sárban fetrengeni, kergetőzni velem, labdázni és képtelenség önfeledten úgy játszani, foglalkozni a kutyával, hogy egy kicsit se legyek mocskos, ahogy a kutya is. Legalábbis nálunk ilyen egy együtt töltött délután-este, miután egésznap itthon volt és rám várt, hogy hazaérjek munkából és velem lehessen végre. Szóval én egyből átöltözök, úgy indulunk mászkálni.

2020. aug. 24. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van mindenből kutyás. Nyáron sportnadrágban és pólóban, valamint sportcipőben sétáltatom (sima 4-5 ezer Ft-os Lidl sportcipő), télen valamelyik kiselejtezett farmeromban, vízhatlan túrabakancsban, illetve túrakabátban. Illetve ha futni megyünk, akkor nyilván sportnadrág, póló és terepfutó cipő.
2020. aug. 25. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!