Féléves lány yorki kutyának nem nő szőr a hasán. Ez baj?
Figyelt kérdés
A mellkasán nő, csak a hasán nem, a nemiszervek környékén, meg kicsit feljebb. Ez minden kutyánál így van?2020. aug. 20. 13:46
1/7 anonim válasza:
A nőstényeknél ott vannak a mellbimbók, ezért ott csupasz, mert előny, ha a kiskutyák könnyen elérik. A kankutyáknak pl.: ott is nő szőr.
2/7 anonim válasza:
1. A nőstényeknél is ugyanúgy nő ott is szőr...
Szerintem még fiatal azért kopasz, a kölyköknek mindig kopasz a hasa.
3/7 anonim válasza:
#1 Vagyok
Nem tudom, de a mi kutyánknak sincs szőr a hasán, és az állatorvos nem mondott még rá semmit. Lehet, hogy rövid szőrű kutyáknál nem gond, ha szőr van ott, de szerintem egy hosszú szőrűnél előnyösebb, ha nincs ott dzsumbuj.
4/7 anonim válasza:
3. Nekem eddig csak szukáim voltak igaz mind rövid szőrű, mindnek szőrős volt a hasa.
5/7 anonim válasza:
Az én kutyámnak sokáig nem volt szőrös a hasa, aztán beszőrösödött. Tény, hogy nincs olyan sok szőr ott, mint máshol a testén, de azért van. Szóval én nem aggódnék a te helyedben.
6/7 anonim válasza:
Nekünk nem csak szuka kutyánk van, hanem ráadásul yorki is. Akinek nem ilyen kutyája van nem tudom minek írt ide.
Igen, a hasa a mienknek is kb kopasz. :)
7/7 anonim válasza:
Hosszúszőrű kutyám van, szuka ő is és szintén csupasz a pocakja egy foltban a hasa közepétől a nemiszervéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!