Menhelyen van ilyen kutyus?
Menhelyen van olyan kutya aki 1 év alatti és kis mozgás igényű (nagyobb termetű).
Vagy már csak az öregebb kutyusok "lustábbak"?
Szeretnénk a párommal egy nyugodtabb kölyköt és 1-2 idős kutyát hogy az utolsó pár évekeket boldogan töltse.
Illetve ilyen körülmények közé adnak-e kutyát?
Kertes házban, napi 2-3 sétával, benti tartással.
Közeljövőben kisgyerek is lesz a családba, és 2 cica.
Ilyen feltételek mellé adnak kutyát?

Nyugodt kolyok nem letezik 😂😂
Csak nyugodt oreg nagytestu letezik. 50 kg kornyeke.
De igazabol neked kerti disz kell 😂

Nyugodt kölyköt találni nem biztos, hogy sikerül, sőt... szerintem csak abban az esetben, ha a kutyust valami sérülés/betegség érte, ott viszont már még jobban át kell gondolni, hogy ki tudjátok-e elégíteni így is az igényeit.
Nagyon szép dolog tőletek, hogy idős kutyákat is örökbe szeretnétek fogadni. :) Szerintem a körülményekkel egyáltalán nincsen gond, bár arról lehet lebeszélnek, hogy egy esetleg elég aktív kiskutyát összetegyél idősebb kutyákkal.
Remélem sikerrel jártok!

Szia! Menhelyen is van egy csomó kölyök kutyus. Hát az hogy egy kölyök nyugodt legyen... az elég ritka de a menhelyen dolgozók ismertik a kutyákat és ők tudnak segíteni hogy kik a nyugisabbak.
Szerintem ezek a feltételek tökéletesek lennének a kutyusnak/kutyusoknak.
A dolgukat a kertben intézhetnék ugye?
Köszi a válaszokat!
Akkor lehetséges hogy inkább idős kutyusok mellett döntünk, a kölyköknek úgyis több esélyük van gazdisodni.
Kutyaajtó lenne, amikor szeretnének kimehetnek.
Illetve az 1.válaszolóhoz az lenne a kérdésem, hogy miért lennének kerti díszek?

Nem kezdő kutyás vagyok.
2 idős kutyát szeretnénk menhelyről.
Ha megnézik a helyet, elmondjuk hogyan szeretnénk tartani, látogatni fogják, szinte biztos hogy fognak kutyát adni.
A 2 cicát tenyésztőtől vennénk mivel abból fajtatisztát szeretnénk.
Nyugi, tudom mivel jár a kutyatartás délután 3 órára simán letudjuk vinni bandázás jaték séta szaladgálás.
Egy idős kutyának 10-11+ ez szerintem elég lesz.
Tanítani itthon fogom, nem akarok kutyaiskolába járni, szerintem ez nem akkora baj ha szociált a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!