Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a belga...

Mi a véleményetek a belga juhász fajtáról?

Figyelt kérdés
Nem tervezek kutyát vásárolni. Nagyon intelligens kutyának tűnik. Kíváncsi lennék a természetére, a taníthatóságára, hogy mennyire beteges stb. A német juhászoknál úgy tudom idősebb korban a lábuk gyakran rohadni kezd (megbetegedik), bocs ha rossz szavakat használok. Van a belga juhászoknál valami ilyesmi? Meg úgy egyébként minden véleményre és tapasztalatra kíváncsi lennék :)

#német #fajta #juhász #belga #Fajtajellemzők
2020. aug. 19. 14:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Én más dolgokat olvastam, azt is például hogy gyerek és állatbarát, csak a családot őrzi dominánsabban.

Mások is úgy gondolják, mint a 10es?

2020. aug. 22. 14:16
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Igen, ahogy írta. A malinois rendkívül magas ösztönszintű kutya. Nem való családba, nekik kő kemény munka kell. Nincs el csak az udvaron, de egy aktívabb családba sem való házikedvencnek.

Bordereim vannak (voltak), szóval tudom mi az aktív kutya(nem csak kerti díszek). De egy malit biztos nem vállalnék be, kevés lennék hozzá.

2020. aug. 22. 16:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Jelenleg foxim van és azzal nagyon jól elvagyok, a mozgásigénye nagyobb a foxinál?
2020. aug. 22. 17:14
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Sokkal. És főleg a munkaigénye
2020. aug. 22. 20:07
 15/15 anonim ***** válasza:
42%

Keresned kell simán mali tenyésztőt. Ma a malinois alatt az emberek a sportra, éles munkára tenyésztett vonalakat asszociálják. De vannak tenyésztők, ahol nincs a vonalukban csakis a munkára kiemelt tenyésztés.

Biztos találsz. Láttam már jó pár tenyészszemlét és többségben voltak a kevésbé sportos, munkás képességűek.

A foxinál sem mindegy, a tied milyen vérvonalból született.

2020. aug. 22. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!