Valaki adjon légyszi pontosabb infót némeet törpe spiccről? (kutya)
Mert neten találtam olyanokat hogy hány kiló meg stb..
De nekem olyan kéne hogy milyen terméészetű..elöre is köszönöm.:)
úgy halottam a spiccekről hogy nagy bohócok :D
sok trükkre meg lehet őket tanítani, szeretnek a gazdi kedvében járni de könnyen lehet féltékeny :S pl. gyerekekre mert szeret a figyelem középpontjában leni. egyébként pontosan mire vagy kíváncsi mert ez így elég tág :S
Hát én gazdája vagyok 1 nek:)
Nagyon aranyos kutya:)
kicsik igy egy panelba is elfér:)nem igényel orjási mozgás teret.
Szereti az embereket a gyerekeket imádja ha simogatják és foglalkoznak vele.féltékeny egy másik háziállatra ha nem őt szeretgetik.Hugom plüseit szétszedte de csak a hugom kedvenceit amikel sokat játszot a hugom féltékenység itt is kimutatodot.A kicsi szemeit imádni fogod:)ahogy néz mikor eszel:D imádni valok igen sok mindenre meglehet öket tanitani gyorsan tanulnak
nagyon szeretnek szaladgálni, (enyém ugatni is), nagyon okosak, hamar tanulnak
a "féltékenység" az csak nevelési hiba, ilyenektől nem kell tartani :)
fontos, mint minden kutyánál: jól szocializáld, és neveld meg..
mivel nagyon mozgékony kutya, fontos, hogy jól lefáraszt naponta (séták, játékok), és legyenek saját játékai is, mert különben a cipőiteket, vagy a plüssállatkáitokat fogja szétrágni!
jó kutyázást! :)
Van fórum is, érdeklődj a tenyésztőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!