Fehér TOY uszkárt vennék törzskönyvezve! Néztem kenneleket a googliban de leginkább csak törpe kennelt találtam. Van olyan kennel, ahol tuti lehet kapni ilyen kutyust? (Mármint ti hol vettétek a toy kutyusotokat? )
Ha jó helyről akarsz kutyát,akkor válasz ki egy kennelt,kérdezd meg,hogy terveznek-e mostanában olyan párosítást amiből valószínleg születik fehér toy,és várj.
A toy uszkár nem túl gyakori,és ha jó helyről szeretnél ráadásul pont fehéret,akkor várnod kell,lehet ,hogy 1 évet is.Külföldön is nézelődhetsz.
én ismerek egy lány,tőle vettük mi is Angie-t,toy és törpeuszkár keverék,mar.mag:31 cm,és az a lány fekete vagy fekete-fehér foltosokat szokott adni
ha kell a címe akkor szoljál
keverékért pénz adni? nagy gratula ... 1,5 millio darab van ingyen az országban ...
Ha egy picit tudsz várni a kutyavásárlással akkor a Tkok (a Tásrasági Kutyák Országos Klubja) október 9.én Budapesten tart kiállítást. Ott bizton nagyon sok uszkár lesz, érdemes kimenni beszélgetni a kiállítokkal, megnézni a kutyusokat.
Mire nem tudsz várni?
Mi történik, ha nem lesz holnap kutyád?
Van kutyám, akire egy évet vártam, lesz kutyám, akire már 4 éve várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!