Mennyit fial egy golden retriever kutya úgy általában?
10:34 vagyok
10:43: Nem sül le a bőr a képemről azért, mert azt mondom, hogy ne ölje meg a kutyákat. Ha ennyit el bírtál olvasni, akkor el tudtad volna olvasni a többit is te nagyon eszes. Azt írtam, hogy próbáljon nekik gazdát keresni, hirdessen és kérdezze meg az ismerőseit.
Ezeket általában meg szokták próbálni, és mi van ha megpróbálja és még mindig marad nála kiskutya? Ölje meg?
A menhelyeknek pedig hiába szól, mert az összes tele van, és így nem fogadják be, csak ha már ott van a kutya a kapujuk előtt. Ne is haragudj, tudom, hogy te ESZMÉLETLEN OKOS VAGY, és biztos igazad van, akkor inkább az utcán kóboroljanak a pár hetes kiskutyák, biztos túlélik, vagy végezzék a kútba dobva, vagy legyenek szétloccsantva a betonon.
Nem hinném, hogy a kérdező ki fogja fizetni az oltásaikat. Na mindegy, annyira okos vagy, biztosan igazad van :)
menj ki egy menhelyre, nézd meg mit összeszenvednek az ottaniak az ilyen böszmék miatt, mint a kérdező
nem rád vagyok mérges, hanem rá .. csak kérlek ne adj ilyen tanácsot senkinek ... ha be tudják fogadni, akkor befogják .. ha meg nincs hely, akkor nincs és kész ... egy olyan helyzet elé állítod öket amit nekik kell megoldani, nem annak aki okozta
bocs a kérdésért:)
nem lesznek kölykeink csak már nem tudtam mit írni, hogy mondjátok el, hogy általában mennyit fialnak:_)
valóban goldink van fajta tiszta és gyönyörű de még csak 7 hónapos:)
elnézést hogy becsaptalak titeket
csak kíváncsi voltam milyenek az emberek, hogy ennyire bunkón írnak...
nem kell aggódni csak egy ártatlan kérdés volt, imádom a kutyákat
10:37
miért vagy annyira biztos benne, hogy ha valóban ez a gondunk lenne az golden keverék lenne??
korcs kutyát már csak nem engedünk a házhoz
apám biztos nem engedné
Keverék nem korcs...
Gondolom azért majd lehoztok tőle almot ,mert olyan édiiiiiiiii..
A keverék kutya nem kér engedélyt apukádtól,hogy felcsinálhatja -e a kutyátokat,amikor tüzel,ami hamarosan bekövetkezik,hanem átmászik a kerítésen és megvan a baj..
A kanok még a 2 méteres kőkerítést is átmásszák..
Gondolkodj el az ivartalanításon,ha nem kiállítási kutyának vetted.
A kanok jó messziról megérzik ha tüzel egy kutya..
Te dolgod én biztos ivartalanítanék,úgy tovább él,megmented egy csomó betegségtől,ha ellepoják,akkor kiteszik az utcára mert ivartalanított,ergó nem jó szaporításra,nem lesz álvemhes,gennyes méhgyulladása sem lesz,petefészek,emlőrák,és méhrákja se lesz,tovább él.
És persze nem csúszik be véletlen alom.
Az én lány kutyám is ivartalanított.
azért most leírtál mindent hogy mi lehet
nem ez az első kutyánk szval tudjuk hogy kell nevelni a kutyákat, kösz a kiosztást
sztem addig még van időnk, mert még csak fél éves
majd mi eldöntjük mit akarunk
lehet hogy veszünk hozzá egy kan goldit
akármi lehet még több mint fél évig
lehet hogy megdöglik mert elüti egy kocsi
sosem lehet tudni, most még nincs gondja a tüzeléssel, senkinek sem kell aggódni a kutyám miatt és azok miatt a kiskutyák miatt akiket szerintetek majd lapáttal verek szét vagy kiteszem az utcára:S
nem vagyok szörnyella de frász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!