Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez jó kutyakaja?

Ez jó kutyakaja?

Figyelt kérdés
[link]
2020. aug. 12. 09:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem, ez ipari hulladék, kb mintha McDonald’s kajával etetnéd a kutyát. Kölyökkorban pláne fontos, hogy mit eszik.
2020. aug. 12. 16:49
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
11, Azt hiszem ettől a szartól még a meki kaja is nagyságrendekkel jobb lehet...
2020. aug. 12. 17:49
 13/14 anonim ***** válasza:
12: könnyen meglehet, hogy igazad van. 😶
2020. aug. 12. 17:57
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Bocs skacok elképzeltem hogyha a gyk-n a kutyák mondanák ezt milyen vita lenne belőle.

Fú a gazdim egyszer adott ilyet csak 8% hús volt benne hogy képzelte ezt.

Vagy:

Mégis mit képzelnek én kutya vagyok nem alkalmas kutyák etetésére.

Vagy:

Teljesen jó! Gazdi ugy jött be az ajtón mosolyogva, hogy: Na mit hoztam neked? Na mit hoztam neked! És aztán mikor elém tette imádtam!

Vagy:

Hát nem tudom a gazdinak nem mertem szólni de itt anoniman kifejthetem a véleményem amikor ettem a gabona illata megcsapta az orrom fúj és majdnem egy csirke tollat is lenyeltem de míg a gazdi nem figyelt gyorsan elszaladtam a hátsó kertbe és kiköptem közben morogva követtem a kerítés mentén egy arra sétáló embert.

Vagy:

Két labi veszekszik:

Meki kaja vau

nem Britt prémium

Nem Meki vau

Nem ne acsarkodj már rám, britt prémium és kész

Német juhász:

Na hol a kaja? Csóválom csöndbe a farkam örülök.

Csak a mai napi sétámról jutott eszembe minden házból mondott véleményt egy kutya több dühös ugatást és kevesen csöndesen csak csóválták a farkukat. De így olvasva ezt egy picit olyan acsarkodó vitának éreztem gondoltam egy kis poén jól jön.

Szerintem minden tápnál a legjobb ha a beltartalmi értékeket csekkoljátok. Tudni kell mi az a %-os határ ami jó és hogy a kutya mit fogad el. Mi az amire azt mondja hogy jöhet mert imádja.

2020. aug. 12. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!