Mi a véleményetek a Wolf of Wilderness kutyatápról?
Sziasztok!
10 éves németjuhásznak keresek normális tápot, ami lehetőleg csirkementes, gabonamentes stb. Eddig Joserát használtam, de nem voltam vele megelégedve, 2x annyi kutyaszar volt, mint előtte.
Próbáltuk a Taste of the wild-et, de arról nem olvastam jókat.
Évekig BARF-oztunk, de igazából az sem vált be, mert olyan szinten allergiás, hogy csak szenvedés volt az is. Most a Josera volt az, amire nem rágta ki magát, de még mindig nem az igazi. Próbáltunk állatorvos által ajánlott tápokat is, arra véresre rágta magát, akkor kezdtem el kísérletezni más tápokkal.
Ez a Wolf of Wilderness a leírás alapján jónak tűnik, de nincsenek még vele tapasztalataim.
Akkor ti szerencsések vagytok. A én 10 éves boxeremnek azért már volt kopás a fogán, és a csípője sem volt a legjobb a vége felé. :/ A mostani kutyámnál próbálok elébe menni ennek, és kapja a C11 nevezetű ízületvédőt, remélem beválik.
És ezt a kövirózsa cseppet milyen formában kereshetem? Az egyéb bajai mellé "hál'Istennek" még a bűzmirigye sem ürül mindig természetes úton, ami egyből abban mutatkozik meg, hogy gyullad a füle, tehát mire megyünk a dokihoz üríttetni, már a gyulladás megvan. :( Ilyenkor nekem is jól jönne.
Én bementem egy sima patikába és ott kértem kövirózsacseppet. Nem egy összeg és használ. De állítólag a sima kövirózsa is jó, ami a kertben nő, azt nem mertem kipróbálni.
Én szoktam neki venni rendszeresen füstölt csontot, az szépen leszedte mindig a fogkövet és erősíti is a rágóizmokat. Szerencsére nem nagyon van fogköve, minimális. Az ízületei is rendben vannak. De azért ennek a cuccnak is utána nézek amit mondtál, mert jobb megelőzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!