Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajtát válasszak?

Milyen kutyafajtát válasszak?

Figyelt kérdés
Már van két kutyám, egy angol bulldog és egy német juhász keverék. Az a probléma, hogy mindkettő (főleg a bulldog) nagyon lusta, így futni, vagy biciklizni nem igazán tudok velük rendszeresen. Másrészről kissé unalmasak. Szeretem, hogy jól neveltek, de így nem jelentenek kihívást. Mindenképpen kint tartanám, de lenne saját fűthető kutyaháza. Úgy napi egy órát foglalkoznék csak vele.
2020. aug. 10. 21:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
8-as: Én úgy tudtam, hogy kocogni sokat lehet vele, csak a gyors futás fárasztja őket ki igazán. De lehet, hogy igazad van. Én mielőtt magamhoz vennék egy kutyát mindig beszélek néhány tenyésztővel, mert ők tényleg értenek hozzá.
2020. aug. 10. 22:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Egy uszkár jó választás lenne? Mik a vélemények?
2020. aug. 10. 22:35
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Ha beszélsz a tenyésztőkkel akkor miért itt kérdezősködsz "ha ők tényleges értenek hozzá"

Azt is mond nekik, hogy 1 óra futásra kéne neked csak utána meg mehetne a fűthető házába...

Lehet nevetni fog, de lehet elküld.

2020. aug. 10. 22:38
 14/18 A kérdező kommentje:
13-as: Azért, mert előbb tudnom kell, hogy melyik fajta tenyésztőitől szeretnék kérdéseket feltenni. Egyébként azt írtam, hogy 1 órát foglalkoznék CSAK vele. Esténként közösen sétáltatom/sétáltatnám a kutyákat és olyan fél-háromnegyed óra a közös játék. Szerintem ez nem olyan kevés. Csak kíváncsiságból, a válaszolók akik ellenzik az 1 órás foglalkozást mennyi időt töltenek a kutyájaikkal?
2020. aug. 10. 22:49
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Vegyel otthonra egy futopadot es akkor a lusta kutyaid is ott ulhetnek amig te szaladgalsz.
2020. aug. 10. 23:06
 16/18 anonim ***** válasza:
55%
Sokan gondolom napi 8-10 órát foglalkoznak a kutyájukkal. Nem dolgoznak, tanulnak, csak a kutya.
2020. aug. 10. 23:17
 17/18 anonim ***** válasza:
82%

En amerikai stafforddal futok. Azonkivul doglik otthon a lakasban,mint egy bulldog :D De a heti 3-4 alkalom futas (tobb ora egy alkalom!!)eletbevago,kulonben ko kovon nem marad otthon a cuccaimbol se a butorokbol.

Ha meg malinois stb aktiv fajtat vallalsz,az meg hianyolja a jatekot veluk otthon.

2020. aug. 10. 23:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik tenyésztő ad csak kinti tartással kutyát....

Ha nagyon kutya kell, akivel tudsz futni, akkor husky, magyar vizsla, labrador retriever vagy esetleg uszkár.

2020. aug. 10. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!