Kan kiskutya mennyi idő alatt épül fel az ivartalanítás után? Mennyi szünetet kell kihagyni suliban miatta?
Figyelt kérdés
3,5 kilós kutyáról van szó.2020. aug. 10. 18:41
1/9 anonim válasza:
2-3 nap múlva már fel se tűnik neki. A kanok viszonylag gyorsan túl vannak rajta
2/9 A kérdező kommentje:
Szóval ha lesz neki 5 teljes napja gyógyulni, akkor esélyes, hogy nem is kell szünet? :) nagyon eleven, izgága kölyök.
2020. aug. 10. 18:47
4/9 anonim válasza:
Whippet kanom az ivartalanítás utáni negyedik napon már teljes gázzal futkározott.
5/9 anonim válasza:
Szuka kutyámnak már a műtétet követő nap sem volt semmi gondja. Csak nekem, hogy hogy tartsam nyugton...
A kanom kölyök, még előtte van a műtét, de egy hisztis kis műmájer (hiába, a mali vér...), vele tuti több gondom lesz a nyisznyisz után.
Az első kutyám is szuka volt, őt sem viselte meg az ivartalanítás.
Szóval teljesen az adott egyedtől függ. Az viszont tény, hogy a kutyáknak összehasonlíthatatlanul magassabb a fájdalomtűrésük az emberhez képest, szóval igencsak figyelni kell, mi a fájdalom és mi a figyelemfelhívó hiszti...
6/9 anonim válasza:
Az en kanom a harmadik napra mar kiszedte a varratait es onnantol nem is piszkalta tobbet. Doki nem szornyulkodott, kenegettem bactroban kenoccsel es szepen meggyogyult.
7/9 A kérdező kommentje:
ilyenkor lehet műtét utáni kutyaruhát adni rájuk? Létezik olyan fazon ami ilyenkor jó? Mert a gallérba szerintem beleőrül majd.
2020. aug. 10. 20:18
8/9 anonim válasza:
Lanyoknal mukodik a kutyaruha, a fiuknak marad a tolcser vagy a hurka.
9/9 anonim válasza:
Jobban jársz (és jártok) ha kibekkeled gallérban azt a pár napot. Sokkal szebben és problémamentesebben gyógyul ha nem tud hozzáférni, és befertőzni a sebet. Hidd el, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!