5 hónapos a foxi fiú kiskutyánk, lakásban van velünk, eléggé élénk, ivartalanitás után nyugodtabb lesz-e?
Figyelt kérdés
Nagyon szépen jelzi, hogyha ki kell mennie, csak nem szeretnénk megvárni, ami elkezdi jelezni, hogy merre járt? Ja és mennyivel lesz nyugodtabb utána?#boni3
2019. nov. 30. 11:50
1/7 anonim válasza:
Egy foxikölyöknél az volna a csoda, ha nem lenne élénk.
Az ivartalanítással a nemi hormonokat iktatják ki.
A fajta természete,mozgásigénye ivartalanítás után is megmarad.
Gondolom, utána néztél a fajtának, mielőtt beszereztél egyet.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, utána néztem a mostani már a 3-ik, csak az előző 2 foxink lány kutyuskák voltak. A fiú kutyust ilyen térem nem ismertem eddig.
2019. nov. 30. 12:05
3/7 anonim válasza:
Az ivartalanitas felboritja a hornonrendszeret. En nem ivartalanitottam az elozo foxim. (Most mas tipusu van)
Nem lesz nyugodtabb. Futni kell vele minden nap. Egy nap se maradhatsz otthon.
4/7 anonim válasza:
Az ivartalanítástól ugyanolyan élénk marad, és teljesen természetes, hogy egy foxi élénk :)
5/7 anonim válasza:
Ha ivarérés előtt ivartalaníttatod a kant, nem fogja jelezni, merre járt.
6/7 anonim válasza:
Az ivartalanítás hasznos, de ne azzal akard lenyugtatni, a foxi aktív kutya, ráadásul a tiéd még kölyök, teljesen normális, hogy élénk.
7/7 anonim válasza:
Az enyém ivartalan lány, napi 2x kell vele futni, plusz 2 órát aktívan labdázni és ilyenek, plusz minden kutya pajtása a környéken, napi 6 órát tuti futkosik naponta, plusza lakásban is kell vele foglalkozni, otthon is mindig jön megy utánunk, hozza a játékait, szóval talán 10 órát, ha nyugton van, amikor is alszik, azon kívül folyton mozgásban van, a foxik már csak ilyenek, terrier és kotorékeb, nem várhatod el tőle, hogy nyugodt kutya legyen, ha nem azt diktálja a természete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!