Hogy érnéd el a helyemben? Van több állatom, kinti kutyám is, de én csak egy bentit szeretnék!
Van 2 kinti kutyánk, 1 macskánk, de nem jöhetnek be(mert nagy kutyák) és pár egyéb kisállatunk amikkel egyéb okokból nincs mit csinálni(már öreg és sokat alszik, a másik meg nem szereti ha simogatjuk). DE én csak egy közepes vagy kisebb kutyára vágyom régóta ami be is jöhetne és én választom meg a fajtát és ténleg az enyém lenne(előbbiek nagy része közös, nem én választottam).
Hogy kezdenél bele, ha 1 éven belül(tavaszra) elterveznéd hogy megveszed a kiskutyát? A szülők sztem megpuhíthatók.
21/L
igazán nem értem miért nem lehet a 2 meglévő kutyával foglakozni
egy kutyával nem abból áll az élet hogy fekszel vele a kanapén ...ezenkívül minden másra alkalmas a kinti kutya is
A kinti kutyákkal is lehetne fogfalakozni,engedelmesség stb..
Egyébként valúszínű,hogy a két kinti féltékeny lesz egy ideig,vagy örökre a bejárósra,esetleg elverik majd,mert a kutyák sem hülyék,látják,hogy annak szabad,amit nem,és hogy te plusz figyelemmel tünteted ki.
Erre egy egyszerű példa:
A menehlyes kutyáknál,ahol több van egy kennelben,azt amelyiket kivitték sétálni hosszabb időre,és a többiek előtt,de a kennelen kívül simogatták játszottak vele,azt megverték amikor visszakerült.
te jó ég..
miért, ha nagy egy kutya akkor már tilos a bemennie a házba? jó régies falusi gondolkodás..
nekem van 1 nagytestű, és egy kistestű kutyám, mind a kettő bejöhet, igaz télen ha vizesek, akkor csak az előszobába..
már látom a szemem előtt, hogy veszel egy kis fehér lábtörlő kutyát, ott fogod kényeztetni, mint valami hercegnőt, a másik két "nagy" kutya meg kintről nézik. foglalkozz a nagyobbakkal, neveld meg őket, vigyed őket sétálni naponta. 3 kutya nagy felelősség, persze csak ha mindegyik jól van tartva.. 21 évesen ennyi eszed.. ha látják, hogy foglalkozol a már meglévő kutyáddal, nyaggathatod őket, és elmondhatod, hogy a saját pénzedből megveszed a kutyát, beoltatod őt, etetni fogod, így semmi gondjuk nem lesz vele!
én foglalkozom a kintiekkel is, de nem én választottam a fajtát és magamnak nem ilyet választanék(idegességre hajlamos vagyok és ezt csak erősíti a hiperaktív, munkamániás, vihartól és hangos zajoktól félő kutyám, a terrierünk meg motiválhatatlan, nem szeret se játszani, se ha simogatják, se feladatokat tanulni).
Jól szocializáltak.A hiperaktív kutynak jól is jönne hogy lemozgatná, mert a másik ugye lusta és nem futkározik hiába hívja.
És vidékiek vagyunk, kutyasuli csak 40 perc buszozás+helyi járatozás után van, és egyik kutya sem bírja az utazást, hánynak tőle(és túl nagyok is hozzá, problémás).
Azért kéne a kisebb kutya hogy vihessem magammal több helyre, bent pedig nem döglenék vele a kanapén, (eleve nem engedem majd fel ha lesz semmi ülőalkalmatosságra)hanem rossz időben is lehetne vele játszani a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!