Mopsz vagy francia bulldog lakásban szerintetek tartható?
Alapvetően úgy gondolom,hogy kutya az lakásba nem való.
Pláne nem egy ilyen kis lakásba 36m2 garzon
A barátnőm viszont ragaszkodik hozzá,hogy legyen kutyánk, és kaptam egy ultimátumot,hogyha nem lehet akkor elköltözik, úgyhogy kénytelen voltam bele menni.
Valamelyiket a kettő közül fogja választani.
Szerintetek tartható valamelyik lakásban?
Kié a lakás?
Mert ha nem az ővé akkor te is simán mondgatod, hogy akkor keressen más lakást magának, mert ide nem jön kutya.
Ha a kutyát választja helyetted akkor amúgy sincs jövőtök...
Szerinted direkt vettem, hogy nekem az kell, hogy rendszeres vendégek vagyunk az állatorvosnál? Az ilyen döntések oka általában a tudatlanság, információhiány, rosszabb esetben a nemtörődömség. Gyerekként évek könyörgése után meg örültem, hogy a szüleim egyáltalán beleegyeztek. A szapi és a tenyésztő közti különbséget is évek múlva értettem meg.
Ennek ellenére szerintem fontos, hogy figyelmeztessük a különbségre a kezdő kutyatartókat, mert sajnos nem az az alapállás itthon, hogy mindenki tisztában van ezekkel a dolgokkal. Főleg ha valaki beleszoccializálódik a szaporítók hirdetéseibe facebookon, a plakátokba a buszmegállókban, és ezt veszi normálisnak. Azt már meg sem említem, hogy nekünk egy jónevű gimnáziumban nem adta le a tanár az alap genetikai ismereteket, el tudom képzelni máshol mi lehet, és ha valaki nem érti a genetikai betegségek öröklődését, a hordozóság lényegét, az nem fogja megérteni, mi a baj a szűretlen szülőkkel.
Kerdezö nekem francia bulldogom van 2.5éve, hipoallérgen tapra szoktasd rá a gagyi Royal Caning tap nem jó es draga is!
Én Visan Optima nova tapot adok a kutyamnak,mint írtam 16.5kg
Itt a kórnyéken nem igen van formasabb francia bulldog mint az enyém,a szaporitos francia bulldogok 14-15kilos kis nyeszledékek
Fél evente viszem orvoshoz,az oltas se 20ezer,ha annyit kér 1doki akkor az lehúzos moslék!Ennyi
Amugy panelban élúnk,napi 3-4seta elég 35fokban 10percnel tovabb nem birja a napon,söt a kutya maga oda is fog majd húzni ahol húvös van
A lakás a szüleimé,de én újítottam fel és én bútoroztam be.
Ez ilyen érdekesen oldottuk meg havi 40.000 Ft kérnék tőlem + fizetem a rezsit
De azt a 40.000 forintot egy megtakarítási számlára félre van téve a számomra,ha 10 év múlva vagy később akarok majd egy nagyobbat, vagy egy házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!