"Az a baromság,amit az utolsó ír,hogy kölyköknek kajla fülű,aztán hopp felfele álló. Nem, az azért áll úgy,mert felragasztják kölyök korban, és így a fejlődő porcok abba az irányba nőnek, amerre irányították."
Ez nem igaz,nekünk most 3 hónapos a német juhászunk és amikor elhoztuk 10 hetesen kajla fülei voltak most meg már kiegyenesedett MAGÁTÓL.
2020. aug. 6. 13:07
12/16 Rodi91 válasza:
Biztos, hogy egy dobermannak például sosem fog felfele álló hegyes füle lenni ragasztás nélkül, csak mert megnő. De mondom szerintem tök cukik a manapság már nem ragasztott lógós fülű dobbermanok,nem is látom szükségesnek, hogy csinálják, ahogy a farok kurtítás is hülyeség, amíg nem vadászatra használják a kutyát.Viszont itt a kommentelők úgy írogatnak,hogy fogalmuk sincs róla, hogy ez amúgy szokás. H.lye szokás,és egyre jobban elítéli a közvélemény, de attól még nem a kérdező tálalta ki ezt a h.lyeseget.
2020. aug. 6. 13:14
13/16 anonim válasza:
12. A dobermann füleit nem ragasztják, hanem vágják (kupírozzák) és azért látsz már logófülűeket, mert betiltották a vágást.
A ragasztást inkább eleve felálló fülű fajtáknál szokták alkalmazni még kölyökkorban.
2020. aug. 6. 14:45
14/16 anonim válasza:
Kálciumot csak akkor adj, ha orvos írja fel! Normál esetben egy kölyöknél a plusz kálcium hatalmas károkat tud okozni!
2020. aug. 6. 17:05
15/16 anonim válasza:
Neves kutyások között is vannak, akik ragasztják a fület, csak ezt nem teszik közzé. Nem tudom mi ez a hülyeség, hogy állatkínzás, szerintem aki ezt leírja, annak fogalma sincs a technikájáról. Az egyetlen hátulütője, hogy nem biztos, hogy úgy fog maradni hosszú távon és szerintem nagy fül esetén nem szép, természetellenesnek hat esztétikailag.
2020. aug. 6. 17:33
16/16 anonim válasza:
Rodi91, te se láttál még közelről kutyát, ugye? -_- a német juhász füle kiskorában kajla, az nem a ragasztástól (jelentsen ez bármit, elég barbárul hangzik...) áll fel, hanem megerősödik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!