Keverék kutyának ragasztani a fülét? Fel fog állni?
Figyelt kérdés
2,5 hónapos fajtatiszta anya (törpepincser) az apa nem pincser, a kicsi ugyan úgy néz ki mint az anyja szeretnénk ha állna a füle a kicsinek.
Ha ragasztjuk neki +porcerőssítő+kálcium akkor van rá esély, hogy állni fog?
2020. aug. 6. 12:38
1/16 anonim válasza:
Hogy a fenébe lehet ekkora marhaságot egyáltalán kitalálni?
2/16 anonim válasza:
Én még sose hallottam olyanról h a kutyáknak felragasztják a fülüket. Az miért jó ha áll a füle? Szerintem ez hülyeség, de ti tudjátok...
3/16 anonim válasza:
Ajándékozd el azt a szerencsétlen kutyát, Jézus, gyere le, hát kik vagytok ti? Visszamaradott az egész család, vagy hogy?
4/16 anonim válasza:
Gondolom, el akarjátok adni, azért kéne meghamisítani, hogy fajtatisztának tűnjön.
5/16 anonim válasza:
Buták vagytok.
Amúgy ezt a fajtát nem ismerem, de sok fajta kölyöknek kajla, miközben ivaréretten meg áll mint a cövek.
6/16 anonim válasza:
Ha fel kell állítani a fülét azt ne házilag csináljátok, hanem vigyétek állatorvoshoz, vagy kutyakozmetikushoz! De a leírásotokból nem olyan, mintha kellene. Olyan kutyának, akinek természetesen lapos a füle nem fogtok tudni felállítani. Nekem borderem volt, neki kellett. De ő olyan fajta, akinek normális esetben feláll a füle. És nem légből kapott ötlet volt, hanem a tenyésztő és állatorvossal való konzultáció után döntöttünk így.
7/16 anonim válasza:
Te normális vagy?Most komolyan.Ez állatkínzás.Ha a kutya füle lóg akkor lóg.Persze ha csak nincs semmi baja.Nem értem miért kell hogy álljon?
8/16 anonim válasza:
Ne ragasszátok fel.
Így mierr nem jó? Szegény kutyusnak is fajna
9/16 Rodi91 válasza:
Te jó ég emberek...alapvetően én sem értek egyet a fülek felragasztásával,csak mert egyszer valaki kitalálta,hogy egyes fajták úgy jobban néznek ki, de azért ne állítsátok már be a kérdezőt egy h.lyének. Az a baromság,amit az utolsó ír,hogy kölyköknek kajla fülű,aztán hopp felfele álló. Nem, az azért áll úgy,mert felragasztják kölyök korban, és így a fejlődő porcok abba az irányba nőnek, amerre irányították.
10/16 anonim válasza:
Rodi91 de nem a ragasztástól, hanem megerősödnek a porcok és megnőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!