Kutyám megérezheti ha rossz gondolataim vannak?
Arckifejezésekhez hülyék.
Testünk legkisebb kipárolgását is visszont pontosan érzik és értelmezik. Jó ebben is meg lehet vezetni, emberi nézőpont szerint. De nem az ő szemszögéből.
Nekik a testbeszéd az elsődleges kommunikációjuk, és - mivel rengeteg generáció óta velünk élnek, hozzánk idomultak - tökéletesen képesek leolvasni az ember hangulatát.
A rossz gondolatok mindig látszódnak az emberen - arc, merevség, mozdulatok, ilyeneken keresztül.
Milyen rossz gondolatok?
Ha pl. dühös, akkor az stresszes lehet neki.
Ha szomorú, esetleg depressziós, akkor sok kutya ilyenkor igyekszik vigaszt nyújtani, feladatnak veszi hogy felvidítson :)
Inkább szomorúság vagy annál több.
De a kutyám bebújt az ágy alá, pedig mindent igyekeztem úgy tenni ahogy normálisan. Mosolyogtam, simiztem igaz közben belül igencsak tipródom.
Tokeletesen megerzik az ember hangulatat, az en kutyam meg ram is mordul (nem mergesen) ilyenkor, hogy kizokkentsen.
Lelkis kutya bele is betegszik ha a gazdinak kisiklik az elete.
Az addig jolnevelt kutya is siman kezelhetetlenne valik ha a gazdi korul nincsenek rendben a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!