Van egy 1 éves nőstény westie kutyám. A konzervektől hasmenése van. El vagyok keseredve. Mit lehet tenni?
Szia!
Csak semmi pánik. Az eladást pedig remélem nem gondoltad komyolan...Ő számít rád, te vagy a gazdija!
A rizs répával jó..egy ideig. De igazad van nem jut elég tápanyag a szervezetébe.
Azt javaslom először is látogasd meg az állatorvost, mert valószínűleg valamilyen táplálékallergiája van, ami könnyen kezelhető megfelelő étrenddel. A probléma kiderítése a legfontosabb, anélkül nem tudsz megoldást találni!
Ha már tudod mire érzékeny (ez a legtöbbször a csirkefehárje vagy a kukorica) akkor tudsz úgy vásárolni, hogy jó legyen!
A száraz tápokat fel lehet javíatni ha egy kis meleg húslevest öntesz rá és megvárod amíg megdagad. Általában így jobban ízlik a kutyáknak. De tehetsz rá vízzel folyékonyra turmixolt löncshúst, villávan összezúzott tonhalat vagy bármit amit szeret...ezeket aztán fokozatosan el lehet tüntetni belőle ha nem akarod mindig így adni.
Ha bármiben segíthetek még írj e-mailt!
Utolsó válaszolónak:
Nem írta, hogy állandó hasmenése lenne, csak a konzervektől van, legalábbis ezt szűrtem le abból, amit írt. De természetesen első, hogy állatorvosnak megmutassa, minden más csak ezután jöhet.
Engem inkább az döbbent meg, hogy ezért képes volnál eladni a kutyust, sőt inkább attól tartassz, hogy így már nem is kell senkinek, mintha selejtes volna. A babával mi csinálsz ha majd nem eszik rendesen?
Léteznek olyan dolgok is a földön mint, állatorvos aki nagyon jó tanácsokat tud adni neked miután megvizsgálta a kutyust, és vannak olyan dolgok is mint, száraztáp.
"Adjam el ? Így senkinek sem kell"
Ugye csak viccelsz? Terhesen sem úgygondolod ugye, hogy ha válogatós a gyerek, akkor mehet az intézetbe...
:-(
jó lehet azért írta mert kivan idegileg mint írta, meg terhes is még pluszban.
nem hiszem h komolyan gondolta az eladást, hisz akkor nem ide írt volna, meg nem próbálkozna minden félével.
remélem azóta sikerrel jártatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!