Nem lehet kinyitni a kutya száját?
Figyelt kérdés
Volt egy körülbelül 7-8 hónapos Beagle fajtájú kutyusunk.. Egyik este zivatar volt (így dörgött is), a kutya elhúzódott egy mellékhelyiségbe... Reggel mikor rátaláltam a kutya úgy járkált, mint egy részeg, többször eldőlt, majd kb. 10 perc múlva mikor felvettem kézbe, hogy behozom a lakásba nem tudtam kinyitni a száját. Kihívtuk az orvost, aki azt mondta még nem találkozott ilyennel, beadott neki egy mérgezés elleni oltást és egy fájdalomcsillapítót és egy autóbiatikumot, de sajnos nem tudott rajta segíteni. Boncolás szóba se jöhetett anyagi helyzetünk végett... Valaki találkozott már ilyennel? Előre is köszönöm!2020. aug. 3. 15:27
1/5 A kérdező kommentje:
Ui: Nem volt a helyiségben semmi vegyszer és méreg! A mérgezés csak tippe volt az orvosnak, mert a tünetek lefolyása és a halál beálta kb. annyi idő volt mintha mérgezés lenne...
2020. aug. 3. 15:29
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy tulságosan megiedt megrémült
3/5 anonim válasza:
Agyverzes is lehetett simán. Sajnálom. 😣
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm... Nem volt annyira megijedve, mert volt vele egy kutya, éjfélkor még kint voltam az udvaron náluk, már akkor is zivatar volt és még játszottak miután kimentem... :/ Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2020. aug. 4. 16:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!