Pincsisek! Kérdések egy abszolút kezdőtől?
Kinti, benti kutya lesz?
Hazaútra vigyél kis tálkát, és vizet legalább, h inni tudjon, esetleg konzervet is vihetsz neki enni, de annyit kaja nélkül ki kell bírnia. Sétálni 3,5-4 hónapos kortól lehet elkezdeni, először az udvaron, h tanuljon. Legyenek játékai, rágókái, sípolós kütyüket is szeretik a kutyák.:) Ha kinti lesz, egy jó kutyaház, ami meleg. Ha benti, akkor fekhely. Tálkák, víz, kaja..Minimum ennyi. Ezek alap dolgok, majd időközbe kiismered a kutyát, h miket szeret játszani...stb.
Másfél órás busz :) Kibirja..
nekem iis van 2 is :):)
mondjuk mi kocsival mentünk érte... én is neten keresgettem utánna... és imááádom*-* a másikat pedig állat börzén vettük :)
Ha valamilyen segítség kell írj és ha szeretnéd felveszlek msn-re már ez a két kiskutyusom előtt is pincsink volt :D:D
Na mindjárt kezdik az okoskák, hogy el ne vidd ingyen,meg hogy csak tenyésztőtől,meg hogy ez keverék, meg nincs törzskönyve, meg nincsenek szürve a szülei, meg amúgyis minek neked kutya?:)) Ne törödj velük...
Nagyon jó kutyázást kivánok neked,ás nyugi nem lesz baja az úttól, de viz legyen nálad.
Midnen jót!
Ha beleszerettél mindeképp hozdd el! Mutatsz róla képet?
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!