A kiskutyám nagyon erősen harap,húzgálja a nadrágom. Már tiszta seb a kezem és a bokám,mit tegyek?
11 hetes kis juhász keverékem nagyon erősen harap és ugat,úgyérzem kicsit bevadult.
Neveltem és rengeteget játszodtam vele most meg nem lehet mert folyamat harap,eddig is harapgált játékosan de anyámék elkezdték pofozni és azóta ilyen.mit tegyek? Nem tudom hogy neveljem ki belőlle,utánna néztem és mindent kipróbáltam de nem,lehet még több idő kell de kérlek segítsetek.
Nem poen volt :) Hanem a valosag.
Naszoval ha allandoan jatszotok vele es pofozgatjatok, akkor izfalomban tarthatok. Harap? Persze. Gegyes a foga? Plane.
Jatek kozben nem kell gerjeszteni a kutyat, ne a kezeddel jayszal, hanem valami koztes jatekszerrel. Ne a gatyadat rangassa, hanem adj neki valami rangatnivalot. Szolj ra ha nem jol viselkedik es ne pofozgassatok.
Vanak játékai csak nem köti le sokáig inkább a kezemre kap.
És ami nagy hiba nállam hogy ha rá szolok nem hallgat rám nem tudok ugy rászolni vagy csak nem tudom hogy kell
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!