Van valami kutya ismerkedős oldal?
Azon gondolkodtam hogy van e valami oldal ahol a kutyusomnak tudok valaki másik blökit keresni gazdival hogy néha tudjanak játszani.
Van valami ilyen oldal? (Am ha érdekel a dolog írj és megbeszéljük)
bloki.hu pl ilyen...
vagy facebookon keress olyan csoportot ahol laksz és olyan címszavakkal h pl kutyaséta stbstb...
Vauuau uuuuú!
Bocs csak most kapcsolt be a fordítóprogram.
A többit majd priviben. :)
Nem elegendo ha kutyasetaltatas kozben mondjuk baratsagos vagy mas kutyasokkal es ha a kutyaitok is szimpatizalnak, akkor hagyjatok oket szaladgalni?
Ne legyel mar ennyire digitalis ... hiszen a kutyazas eleg analog elfoglaltsag.
Baratkozni szeretnel? :) Akkor az en kutyam tokeletes valasztas:
Alabai KAJ, masfel eves kan ... pont most tanuljuk, hogy kell visszaadni az idegen kutyust a gazdijanak egy darabban :)
Hetes, micsoda intelligens hozzászólás...
Kérdező, facebookon ha van a lakhelyednek kutyás csoportja (pl.: x-i kutyások) ott nagy eséllyel fogsz találni valakit, de én láttam már fajtacsoportokban pajtit keresni és találni gazdikat. Főleg ha népszerűbb fajta kutyád van, egyszerűbb.
Random másik kutyákhoz viszont ne engedd oda a gazdik beleegyezése nélkül, nem tudhatod a másik milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!