Milyen érvek vannak a pitbull fajta mellett?
Semmilyen érv nem szól mellette csak a pitbull kutyatartók vannak hanyattesve tőlük de csak addig amíg majd a saját kutyájuk egyik pillanatról a másikra majd megtámadja őket
A pitbull már erősen belterjes fajta amitől csak még elmebetegebbek lesznek az egyébként is agresszív pitbullok
Szia!
Az első kommentelő megmutatja, milyen emberek miatt vannak ezek a kutyák lenézve. Ok nélkül.
Egy nagyon ragaszkodó, hűséges fajta, (nem véletlen, hogy ezt a fajtát harcoltatják, öl és hal is parancsszóra...) illetve elég intelligens fajta ami miatt elvárja a törődést, játékot, sétákat. Egyszóval szereti ha lefárasztják fizikálisan és mentálisan is, a kutyasuli nagyon neki való lenne.
Általában akaratosak, ha valamit akarnak, és nem kapják meg, hisztiznek/durciznak.
Én nagyon támogatom hogy ezt a fajtát válaszd, csak hogy ledöntsük végre ezeket az idióta sztereotípiákat.
Sok féle kutyával dolgoztam, harapott már meg Puli, Németjuhász, Pitbull éppen nem. Nem sok köze van a fajtának az agresszivitáshoz, szimplán ha valaki elhanyagolja a kutyáját, legyen az bármilyen fajta, és kerti dísznek tartja, nem neveli, elzüllik. Ahogy egy kisgyerek is tenné.
Ha gondolod nézd meg Wegera Györgyöt Facebook-on, ő jópár Pitbullal él együtt. Meg lehet nézni, milyen agresszívak ők is. 😉
Szép napot!
#1: Érdemes lett volna elvégezni azt az általános iskolát! xD
Magyarországon egyelőre nem rózsás az állományuk. Ha valaki igazán komolyan gondolja és van is pénze rá érdemes az USA-ból behozatni. Jó ped esetén az minimum 1000-1500 dollár plusz a behozatal.
Ott tiltott fajta (meg még vagy 30 másik lol)
Amúgy Magyarországon is van jó tenyésztő, legalábbis a R.O.D.'s kennel számomra szimpatikus
Munkakutya.
Nekem egy fekete game pitem van.
Úgy képzeld el, hogy a kutya reggel kinyitja a szemét, és míg este le nem feszik, pörög. Minden áldott nap minimum 3-4 óra az aktív foglalkozás. Kinti-benti kutya. Ez obedience, agility, canicross, futopad, sulyhuzas, mászófal, versenyek, úszás, kutyafuti stb. Plusz ugye játék és sétàk, mert az agyi fárasztásból elèg neki 1,5-2 óra.
Nagyon melós kutya, csak annak ajánlom, akinek tényleg a kutyás sport a hobbija. A staffi nyugodtabb. Ha csak státusszimbólumnak kell (és úgy olvastam, hogy különösebb célod nincs vele), akkor a szaffit ajànlom.
Én is amcsibol hozatom őket. Itthon csak keverékek vannak.
#6 szeretnék vele kutyás sportot/sportokat űzni
Egyébként ha menhelyen lenne kölyök pitbull keverék mennyi esélye van annak hogy nevelés mellet késöbb megőrül? Rátamad a gazdára vagy túlságosan védi a gazdáját és mindenkinek nekimegy. Ez csak elméleti kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!