Anya pitbull elfogadja maga mellett egyik lányát?
Nevelés kérdése.
Amúgy nem tanácsos hozzáértés nélkül továbbra is szaporítani, legalább a jövőre nézve... :/
Azt sem tudod mi a különbség a fajtiszta és a fajtAtiszta között, de szaporítasz. Gratulálok!
Egy jól nevelt kutyánál meg nem is lenne kérdés, hogy megtámadja-e a saját kölykét, mert amelyik kutyával tisztességesen foglalkoztak és NEVELTÉK, SZOCIALIZÁLTÁK annál fel sem merül, hogy megtámadja a kölykét.
Csak egy példa:
Ismerősöm 2 szuka kau mellé haláli nyugalommal hozott egy 3.-at, mert az ő kutyái meg voltak nevelve. És nekem elhiheted, hogy a kauk jóval nehezebb fajták, mint a pitek.
Mellesleg ez az azonos nemű kutyát nem tartunk egymás mellett, egy akkora kamu, hogy szinte megszólal. A sok hülye meg elhiszi.
2 ivaros kanom volt együtt, minden probléma nélkül. Oktatónknak szintén 2 ivaros kanja van együtt, szomszédban 2 ivaros szuka van együtt és még sorolhatnám.
Neked is kellett kutyát szaporítanod, tartanod 0 hozzáértéssel. Szuper!
Ha valóban tiszta vérű pit, akkor ne kísértsd az ördögöt. Ezek a kutyák nem bírják más kutyák társaságát. Nem szociális fajták. Ezt nem szabad félvállról venni
Ha fajtajellegű keverék megpróbálkozhatsz de nem biztos hogy menni fog.
Bár a kérdésből ítélve inkább felejtsd el a pit bullok tartását. Az ivartalanítást és a plüsskutyát fontolgasd inkább.
Volt már pit bullom, tudom mit mondok. Ma is komolyan működik a harcoltatás, nehogy azt higyjétek, hogy attól hogy illegális, nem csinálják. A szelektálás sok helyen még mindig így megy.
4. Köszönöm a figyelmeztetést hogy ELÍRTAM. De azért neked egyből szidkozódni kell, hatalmas iq harcos barátom.
Többiek: nagyon jó hogy ilyen sok profi tenyésztő vagy szakamber vagy nem tudom minek tartjátok magatokat hogy osztjátok az észt.... Na, hogy mindenki tisztában legyen a sztorival elmesélem, nem kéne egyből itt szidkozódni a sok iq harcos emberkének. Az egész úgy kezdődött hogy vettem egy kölyök pit bullterier kutyát, törzskönyvel, hozzáértő tenyésztő szakembertől. Ez már jó pár éve történt azóta felnőtt lett. A szomszédságba költözött egy család szintén pitbull terrier kutyussal. Egyik napon történt hogy kiszökött a kutyánk, a laza talajt kihasználva kiásott a kerítés alatt...(a probléma orvosolva lett mielőtt valaki ebbe is belepofázna) Így történt a nem várt terhesség. Igen, nem volt még kutyám aki lefialt volna itt nekem. Igen kezdő vagyok, próbálok mégjobban tájékozódni. Lehet ivartalanítva lesz, de megfordult a fejembe hogy tenyésztésbe kezdek. Ezért próbálok tájékozódni.(ez még csak terv csupán felkeltette ez a dolog az érdeklődésem) Van munkám, nem megélhetésből csinálnám csupán hobbiból. Most hogy tudja a sztorit a sok ítélkező, hülyeséget irkáló ember mostmár lehet írni. Szóval GRATULÁLOK én is a sok okostojásnak.
A kutya a saját kölykét maximum addig tekinti kölykének, míg az ivarérett nem lesz. Utána nem tudja, hogy az az ő kölyke, ugyanolyan, mint bármely más kutya. Ha ellenkező neműek, akkor még párzanak is.
Tehát ebből a szempontból lényegtelen, hogy a kölyke vagy sem.
Milyen törzskönyve van amúgy? Melyik szervezet törzskönyvezte? Csak kíváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!