A kutya miért akarja kiharapni a kocsi kerekét?
Figyelt kérdés
Sokszor van, hogy megyek valami kis úton, és a kutya ugat rám, és megakarja harapni a kereket, mikor megyek. Persze, nem ütöm el a kutyát, lassan megyek, de sose értettem, miért akarják a kereket harapni. Valami ötlet?2010. aug. 3. 12:29
1/6 anonim válasza:
Az egyik kutyámat elütötte egy biciklis, azóta minden kereket ki akar harapni!
Mindegy, hogy autó, bicikli vagy babakocsi.
2/6 anonim válasza:
Kerékfóbia. Rühellik a kerekeket.És kiakarják harapni!Én így tudom.
3/6 anonim válasza:
A terelőkutyák szokták ezt csinálni. Azt hiszik, ezzel a módszerrel bármilyen mozgó dolgot el tudnak terelni, ahogy a birkákat szokták.
4/6 anonim válasza:
szerintem azt hiszik az az autó lába és ha megharapják majd elszalad. Egyszer én is voltam egy kis faluban, két kutya próbálta megharapni a kerekemet, végül a rendszámtáblát szedték le.
5/6 anonim válasza:
Az én kutyám a bicikli kereket utálja nagyon. Egyszer bekapta az első kereket miközben forgott és szépen átbukfenceztem a kutya fölött...
Szerintem utálják a forgó dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!