Megoldás házban elő tüzelő kutyára?
sziasztok. van egy lany kutyam, kb fel oraja kezdhezett el tuzelni. házban lakik, csak nappal van kint az udvaron. tudnátok valami megoldást mondani hogy ne verezzen ossze mindent? (ivartalanitva lesz, csak a dokink a vírus miatt visszament a szüleihez, mas orvost meg nem akartam hogy megmutse)
a valaszokat elore is köszönöm
Adj ra egy nyulos bugyidat,ami ho ra benne betettel. Pisileshez vedd le . !!
Mindenkepp zard be a hazba,mert felcsinalja egy kan. Kilometerekrol megerzik a szagat!!!!
2-es egy bentléthez szokott kutyának rohadt szar ám, ha hirtelen ki van csapva az udvarra. Arról nem beszélve, hogy egy kanos kutya kb. bármilyen kerítésen átmegy, ha érzi, hogy tüzelő szuka van bent.
Amúgy igen, betét, bugyi. Én is vettem, 8 hónapos a szuka kutyánk, még várunk az első tüzelésre, utána ivartalaníttatjuk majd. Ő benti-kinti, ha kedve van, bent lehet, ott meg igenis kell a bugyi, ez van, ne legyen már összekenve minden.
Ne felj ugy a vertol. Az agyat meg kanapet szekeketvmuborrel vondd be vagy takard le.
Nalunk az ilyenek lemoshatoak,pedig fiu kutyank van es szobatiszta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!