Elszeretnék majd menni a magyar rövidszőrű vizsla kiskutyámmal másik városba, amit sajnos még busszal tudom csak megoldani. Utaztam már együtt kiskutyával, akkor egy dobozban volt, nem kértek érte jegyet semmit.
A másik városba egy nyakörvvel gondoltam meg pórázzal, a kiskutya esetében szerintem még nem kell rá rakni szájkosarat, azt majd csak akkor szeretnék rá rakni, ha nem nől tovább.
Minden kutyára kötelező a szájkosár, ha nincs boxban. Kölyökre, kistestűre egyaránt. Emellett jegyet is kell venni így a kutyának.
2020. júl. 20. 21:44
2/10 anonim válasza:
2. parvo oltás után eltelt már az egy hét?
2020. júl. 20. 21:52
3/10 anonim válasza:
Oltásokat ha megkapta, oltási könyvet vidd.
Vegyél nekik buszjegyet, és szájkosárral, pórázzal,nyakörvel vidd őket
2020. júl. 20. 21:58
4/10 anonim válasza:
Ki van írva minden buszra,hogy szájkosár KÖTELEZŐ!!!
2020. júl. 20. 22:16
5/10 anonim válasza:
Szájkosár kötelező. Vannak ezek a textilek, az is megteszi. Illetve oltási könyv kell és neki is kell jegyet venned. Viszont, ha szállító boxba viszed, akkor poggyászként kezelik és nem kell se jegy, se szájkosár.
2020. júl. 21. 01:27
6/10 anonim válasza:
Melyik társaság? Más a Volán, más a BKK...
2020. júl. 21. 06:32
7/10 anonim válasza:
ma 06:32
Miben más a két társaság? Minden tömegközlekedési eszközön szájkosár az előírás, ha pórázon van a kutya.
2020. júl. 21. 10:33
8/10 anonim válasza:
Volánbuszon a zárt szállítóeszközben lévő kutyának is jegyet kell venni, BKK járatain nem. Volánbuszon zárt szállítóeszköz nélkül pórázon/szájkosárral buszonként csak egy kutya szállítható, BKK buszon több.
2020. júl. 21. 10:43
9/10 anonim válasza:
Az eredeti kérdés így szól:
"A másik városba egy nyakörvvel gondoltam meg pórázzal, a kiskutya esetében szerintem még nem kell rá rakni szájkosarat, azt majd csak akkor szeretnék rá rakni, ha nem nől tovább.
Szerintetek így felfognak engedni rá?"
A kérdező nem akarja zárt hordozóban vinni a kutyát.
A kérdező nem kíváncsi a szállítható ebek számára.
Simán pórázzal, szájkosár nélkül vinné a kutyáját, feltételezhetően távolsági busszal, mert másik várost említ.
Erre a kérdésre csak egy válasz lehet: NEM
2020. júl. 21. 11:02
10/10 anonim válasza:
5kg alatt nem kell tömegközlekedésen szájkosár, es jegy sem, hogyha van egy kis taskad amibe belefer, es abból nem engeded ki. Hogyha 5kg+ akkor kell ra szájkosár is es jegy is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!