Egy kutyának nem baj ha minden nap ugyan oda viszem el sétálni, vagy változatosak kell lenni?
Szerintem nem olyan fontos, de azért olykor vidd el új helyekre, ahol új dolgokat észlelhet, és azokon a helyeken talán mást is tudtok csinálni, amiket a monoton útvonalon pl. nem :)
Nem olyan fontos, de szerintem néha iktass be új helyeket, neki is jobb a változatosság.
Semmi baja nem lesz attól, ha ugyanoda viszed mindig, de viszont, ha szereted és szerettek sétálni, akkor engedj neki is és magadnak is új élményeket :)
4 evesen fuss is vele vagy bicajozz vagy rollerezz. Lenyeg,h fusson is a kutya. Nekem is amstaffom van. Alapbol lusta kutyak,ha heti 3-4 x fut par orat/alkalom. :) En szenvedelyes futo vagyok,azert vettem a kutyat is.
Boltokba is bejarunk,korberajongjak,simogatjak,szereti a zenet,az embereket,a tarsasagot. Futtatoba is megyunk,ha ot szereto kutya van bennt. (Nem eroltetem a baratkozast. Ha nem szimpik egymasnak,nem megyek be.)
Seta kozben is tanitom. Eloszor kezjelekre tanitottam. Tudtad,h majdnem 360 fokban(teljesen hatra is lat?? Ha elol megy,akkor a masik(poraztalan kezem) latja!!
Fejmozdulat jelekre is tanitottam,ha csonagot cipelek es eszek ,akkor fejjellel navigalom.
Ilyen okos kutyat eletemben nem lattam.
Nagyon elvezi az emberi tarsasagot is! Ha beultok vhova,vigyed,vagy ha barhol taliztok baratokkal,vigyed ot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!